Работа в Украине » Ведущие компании » Агентство Індустріального Маркетингу

Агентство Індустріального Маркетингу

Агентcтво Індустріального Маркетингу (АІМ) спеціалізується на маркетингових дослідженнях промислових ринків та консалтингу. З 1997 року Агентство забезпечує своїх клієнтів, серед яких відомі міжнародні компанії, якісними даними та маркетинговою підтримкою. Завдяки глибокій індустріальній компетенції, компанія здобула репутацію маркетингового експерта у більш ніж 18 галузях, серед них - будівництво (будівельні матеріали, хімія, світлопрозорі конструкції, скло, теплоізоляція), кліматична техніка, енергоефективність, АПК, металургія, тара та упаковка, автоіндустрія та інші.


Діяльність АІМ охоплює 19 країн на просторах СНД, Центральної та Східної Європи, країн Балтії та Азії. В 2016 році Агентство відкрило своє представництво у Польщі.
Агентство має власний контакт-центр АІМ Коннект, серед послуг якого — маркетингові дослідження, лідогенерація (активний пошук клієнтів та партнерів), діагностика лояльності, гаряча лінія, інформування та підтримка маркетингових заходів клієнтів. Агентство Індустріального Маркетингу є членом Української асоціації маркетингу, учасником ESOMAR з 2007 року та партнером Satmetrix (діагностика лояльності покупців методом NPS).


АІМ активно співпрацює з вузами, а нещодавно відкрило власну Академію для навчання та розвитку свого персоналу та персоналу клієнтів, оскільки команда АІМ розуміє, що особистий прогрес і прогрес бізнесу — лише в постійному навчанні.

Контактное лицо: Юлія Тригубняк
Телефон: +380504014093
Написать сообщение
Web: www.aimarketing.info/


Результат: 1-1 (всего 1) Страница: 1
Дата Вакансия Оклад Работодатель  
12:36
четверг
13.04.17
Киев
Оператор контактl-центру
Агентcтво Індустріального Маркетингу (AIM) - компанія, що розвивається динамічними темпами у сфері індустріальної маркетингової ...
4000 грн. Агентство Індустріального Маркетингу
Результат: 1-1 (всего 1) Страница: 1
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам