Musician.UA

Musician.UA

Musician.UA – це не просто черговий музичний Інтернет-магазин. Це спеціалізований портал, присвячений музичній індустрії: він створений для музикантів і для всіх, хто – так чи інакше – пов’язаний зі світом Музики.

Наш портал покликаний максимально охопити всі найактуальніші напрямки розвитку музичного мистецтва. Крім того, ми приділяємо особливу увагу співпраці професіоналів: саме для цього був створений Клуб Музикантів - спеціальний Інтернет-ресурс для комунікації виконавців (співаків, інструменталістів, груп), продюсерів, організаторів концертів та діячів шоу-бізнесу – в цілому.

Також «Музикант» представляє широкий каталог музичної продукції, поєднавши разом результати діяльності лідерів індустрії – у особі дистриб’юторів, постачальників та імпортерів – і тим самим реалізуючи ідею популяризації якісних музичних інструментів та обладнання.

Ми не просто любимо музику – ми живемо музикою і прагнемо робити все можливе, аби музики у цьому світі було дедалі більше!
https://m.facebook.com/musician.ua/

www.Musician.UA

Контактное лицо: Наталия
Телефон: 0504430808
Написать сообщение
Web: www.musician.ua


Результат: 1-1 (всего 1) Страница: 1
Дата Вакансия Оклад Работодатель  
11:07
четверг
09.09.21
Киев
Контент-редактор
Музикант.укр — портал для музикантів № 1 в Україні — шукає відповідальних працівників на посаду Контент-менеджера. Вимоги: Вмі...
Musician.UA
Результат: 1-1 (всего 1) Страница: 1
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам