Работа в Украине » Работа в Харькове » Резюме: Администратор фитнес-клуба

Резюме: Администратор фитнес-клуба

Харьков, 13:50, среда, 18.06.2014

Зарплата: 2500 грн.
Пол: женщина
Возраст: 28 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 1 год
График работы: полный день

Корсакова Ольга Миколаївна

Адреса: м. Харків, вул. Танкопія, буд. 7, кв.112.
Телефон: мобільний +380975266150, дом . +380573926357
E-mail : korsaks@ukr.net.

Персональні відомості
Дата народження: 27.07.1985р.
Місце народження: м. Харків
Сімейний стан: заміжня.
Діти: виховую доньку (6 років).

Бажана посада:
Адміністратор
Бажана зарплата:
2500 грн.
Освіта:
2002р.: закінчила Першотравневу гімназію Зміївської районної ради і отримала повну середню освіту.
2002 р.:поступила в Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, який закінчила в 2006 році та отримала повну вищу освіту за спеціальністю психолог.
2008-2010рр.: навчалася в Харківському національному університеті сільського господарства імені Петра Василенка і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки « Економіка і підприємництво» та здобула кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту.

Досвід роботи:
(2003- 2004)- працювала на Дергачівському комунальному підприємстві теплових мереж на посаді оператора ТП.
(2006-2010)- працювала на Державному підприємстві Міністерства Оборони України «Харківський Механічний Завод» на посаді інспектора з кадрів у відділі кадрів.
Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop CS2, CS3).
Права водія: категорії В.
Особисті якості:
Дисциплінована, ініціативна, вимогливий працівник. Функціональні обов’язки виконую сумлінно та відповідально. Відзначаюся високою працездатністю, працюю, не рахуючись з особистим часом. Завжди вмію виділити в роботі головне і спрямувати зусилля на виконання поставлених завдань. Вболіваю за результати своєї праці, розпочату справу завжди доводжу до завершення.
Порушень дисципліни та законності не допускала. Здатна приймати правильні рішення. На критику в свою адресу реагую правильно, роблю належні висновки. Морально стійка.
Інтереси та захоплення:
Художня література, домашні тварини, спорт, мистецтво.

Контактное лицо: Ольга
Телефон: 0975266150
Написать сообщение

Харьков: Туризм, спорт | #479726 Резюме в Харькове
Смотрите также:
Администратор
Администратор
Массажист
Администратор
Менеджер по туризму
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Львов, поиск работы Офисный персонал, HR, вакансии Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Новгород Северский, вакансии Руководство, топ-менеджмент Бахчисарай, вакансии Офисный персонал, HR Никополь, трудоустройство Новгородка, поиск работы Лисичанск, работа Жидачов, поиск работы Ивано-Франковск, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Работа за рубежом Бердичев, вакансии Новоград-Волынский, трудоустройство Броды, трудоустройство Разное, вакансии Коминтерновское, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Временная работа, работа на дому Хотин, работа Бухгалтерия, банк, финансы, аудит, вакансии Разное, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Одесса, вакансии Николаев, работа Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Киев, резюме Руководство, топ-менеджмент,