Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: репетитор

Резюме: репетитор

Киев, 05:01, среда, 14.06.2017

Зарплата: 5000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 62 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: свободный график

Після закінчення УСГА (нині НУБіП України) у 1978р. отримав направлення у ВНДІ цукрових буряків (нині ІБКіЦБ) (м. Київ), де працював до серпня 2004р.: конструктором, молодшим, старшим, провідним науковим співробітником.
З 1981 по 1985 рік навчався у заочній аспірантурі. У 1987р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю "механізація сільськогосподарського виробництва". У 1989р. присвоєно вчене звання старшого наукового співробітника.
У вересні 2004р. обраний за конкурсом на посаду доцента кафедри прикладної геометрії та комп’ютерної графіки Національного авіаційного університету (НАУ).
З листопада 2012р. до листопада 2015р. перебував в очній докторантурі НАУ. Підготував та подав до захисту у Спецраді НУБіП дисертаційну роботу за спеціальністю 05.05.11 - машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
Опубліковав одноосібно монографію, понад 110 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі 45 - у фахових виданнях, серед яких 18 - у закордонних виданнях та індексованих у наукометричних базах даних. Отримав 6 авторських свідотств і 5 патентів на винаходи (перелік публікацій додається).
Учасник понад 20 міжнародних і всеукраїнських науково-технічних конференцій, член Української асоціації з прикладної геометрії.
Здійснював керівництво НДР аспірантів та студентів, які доповідали на міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях молодих вчених «Графіка ХХI століття» ( м. Севастополь: СевНТУ, жовтень 2011р.); «Прикладна геометрія, дизайн та інноваційна діяльність» (м. Київ: НТУУ «КПІ», травень 2012р.); «Наука-будущее Литвы» (м. Вільнюс, Литва: Техн. універ. ім. Гедимінаса, травень 2013р.); «Політ-2014» (м. Київ: НАУ, квітень 2014р.); «АВІА-2015» (м. Київ: НАУ, травень 2015р.); «Екологічна безпека держави» (м. Київ: НАУ, квітень 2016р.), щорічно займають призові місця на міжвузівських олімпіадах з 3D-моделювання.

Контактное лицо: Николай
Телефон: 0973006045
Написать сообщение

Киев: Образование, наука, воспитание | #493734 Резюме в Киеве
Смотрите также:
Учитель английского языка
Репетитор по математике, ЗНО.
Репетитор китайского языка
Репетитор Английского и Итальянского языка
Репетитор английского языка
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Киев, поиск работы Временная работа, работа на дому Владимир-Волынский, вакансии Временная работа, работа на дому, поиск работы Офисный персонал, HR Гуляйполе, трудоустройство Торговля, продажи Запорожье, вакансии Офисный персонал, HR, трудоустройство Великий Березный, вакансии Дымер, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Торговля, продажи, трудоустройство Работа за рубежом Володарск, работа Житомир, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Саки, работа Беляевка, трудоустройство Переяслав-Хмельницкий, вакансии Менеджеры среднего звена, поиск работы Берегомет, вакансии Львов, поиск работы Работа за рубежом, вакансии Одесса, поиск работы Офисный персонал, HR Буды, вакансии Работа за рубежом Одесса, работа Белая Церковь, работа Менеджеры среднего звена, трудоустройство Офисный персонал, HR, работа Разное, резюме Служба безопасности, охрана Днепропетровск, резюме Мерефа,