Работа в Украине » Работа в Глухове » Резюме: набір текстів

Резюме: набір текстів

Глухов, 15:48, понедельник, 30.09.2019

Зарплата:
Пол: мужчина
Возраст: 43 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: свободный график

Дата та місце народження: 26 грудня 1975 року, м. Глухів Сумської області.
Освіта: вища, Глухівський державний педагогічний інститут ім. С.М. Сергєєва-Ценського, викладач дошкільної педагогіки та психології.

Громадська діяльність:
1993 - 2011 р. - голова Глухівської організації Спілки Української Молоді.
2001 - 2006 р. - голова Глухівського відділення Комітету виборців України (КВУ).
2005 - 2006 р. - заступник голови Сумського обласного відділення КВУ.

Досвід роботи:
З 1994 року організатор та учасник багатьох різноманітних акцій та проектів, в тому числі просвітницького та правозахисного характеру. В якості організатора та лектора брав участь у круглих столах, семінарах, лекціях, прес-конференціях, зустрічах з громадськістю, зокрема студентами навчальних закладів, тощо. Керівник проектів, спрямованих на співпрацю з керівництвом Глухівської міської ради, активом політичних та громадських організацій, ЗМІ (обговорення та внесення змін до вітчизняного законодавства; захист прав громадян; національно-патріотичне виховання тощо). Упорядник та відповідальний за випуск друкованих посібників, виданих в рамках просвітницьких проектів Глухівського відділення КВУ: «Глухів – інформаційний» (2001), «Глухівська міська рада: хто є хто» (2002).

Автор публікацій в місцевій («Народна трибуна», «Неделя», news.trk.net.ua), регіональній («Гроно», медіа-платформа SumyNews, інтернет-портал «Сотня») та центральній («Шлях перемоги», «Терен-Україна», інтернет-портал «Політична Україна», oporaua.org) пресі. Виступав в якості експерта з виборчих питань у місцевих та всеукраїнських ЗМІ (ТРК «Акцент», Сумська обласна державна телерадіокомпанія, радіо «Слобода FM», канал 1+1, газета «День»)
1998 р. - довірена особа та керівник виборчої кампанії кандидата в народні депутати України М.І. Литовченка та виборчого блоку «Національний фронт» по Глухівському виборчому округу.
1999 р. - організатор (координатор) незалежного спостереження КВУ за виборами Президента України на виборчих дільницях Глухова та Глухівського району.
2000 - 2002 р.р. - керівник громадської приймальні КВУ. В рамках цього проекту надавалася безкоштовна консультативно-правова допомога громадянам. Проводилися заходи просвітницького характеру.
2002 р. – довготерміновий спостерігач Комітету виборців України за виборами депутатів усіх рівнів.
2002 - 2004 р.р. - керівник громадської приймальні Коаліції НДО м. Суми «Партнерство за прозоре суспільство». Програма здійснювалася відповідно до міжурядової угоди між Україною та США (проект USAID – Агентства США з міжнародного розвитку), спрямована на розбудову громадянського суспільства.
2003 р. – спостерігач за ходом голосування та підрахунком голосів на проміжних виборах міського голови м. Ромни.
2004 р. – учасник агітаційної кампанії кандидата в народні депутати України на проміжних виборах по Карлівському виборчому округу № 151 (Полтавська область), спостерігач за ходом голосування та підрахунком голосів.
2004 р. - довготерміновий спостерігач Комітету виборців України за виборами Президента України. Інструктор з навчання членів дільничних виборчих комісій в рамках проекту «Сприяння організації виборів в Україна», Development Fssociates, Inc., за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку відповідно до плану співробітництва з ЦВК України. Провів більше десяти семінарів з питань виборчого законодавства для членів ДВК і спостерігачів в шести райцентрах області.
2004, 2006 р.р. - окружний координатор, представник громадської мережі «ЗНАЮ». В рамках проекту здійснював моніторинг виборчої кампанії, виступав організатором та учасником просвітницьких акцій.
2004 – 2010 р.р. - учасник проектів соціологічних опитувань Центру досліджень регіональної політики, м. Суми.
2006 р. - довготерміновий спостерігач Комітету виборців України за виборами депутатів усіх рівнів. Секретар, консультант з питань виборчого законодавства Глухівського окружного штабу виборчого блоку «Український народний блок Костенка і Плюща»
2007 – 2017 р.р. - громадський спостерігач за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання (тестування) випускників шкіл в кількох районах області від ГМ «Опора».
2007 р. - керівник організаційного відділу Глухівського районного штабу Блоку Юлії Тимошенко.
2008 - 2011 р.р. - керівник Глухівського окружного секретаріату Єдиного Центру,
2010, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019 р.р. - довготерміновий спостерігач від ГМ «Опора» за місцевими виборами (Глухівський, Шосткинський, Ямпільський та С-Будський р-н), виборами народних депутатів України по Глухівському виборчому округу, виборами Президента України (Глухівський, Ямпільський, Шосткинський та С-Будський р-н), виборами депутатів та голови Шалигинської, Дружбівської, Зноб-Новгородської, Буринської, Новослобідської об’єднаних територіальних громад.

Особисті якості та вміння: комунікабельність, відповідальність,обов'язковість, витриманість, доброзичливість, достатній комунікативний досвід. Наявність вміння роботи з ПК та іншими видами офісної техніки. Вміння планувати та організовувати роботу офісів, структур громадських організацій, партій та виборчих штабів, а також моніторинг політичних та освітніх процесів, спостереження за виборчими кампаніями, зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО), робота зі ЗМІ, створення публікацій, тощо.

Знання мов: українська, російська, англійська зі словником.

Контактное лицо: Ярослав
Телефон: 0502085445
Написать сообщение

Глухов: Разное | #495537 Резюме в Глухове
Смотрите также:
управляющего, разнорабочего
Разсмотрю предложения от ВАС
менеджер
Рабочие логистика ФРГ
упаковщик,грузчик,курьер,разнорабочий
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
работа Менеджеры среднего звена Каменный Брод, вакансии Винница, вакансии Работа за рубежом Харьков, поиск работы Вышгород, вакансии Торговля, продажи, вакансии Торговля, продажи, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Белая Церковь, вакансии Работа за рубежом Гнивань, поиск работы Офисный персонал, HR, работа Инженерия, производство, рабочие специальности Одесса, поиск работы Офисный персонал, HR Сумы, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Любешов, вакансии Временная работа, работа на дому Бровары, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Смела, вакансии Временная работа, работа на дому, трудоустройство Временная работа, работа на дому Ворожба, работа Менеджеры среднего звена, трудоустройство Киев, работа Менеджеры среднего звена, вакансии Работа за рубежом Мурованные Куриловцы, трудоустройство Червоноград, работа Илларионово, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Балта, вакансии Разное, поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому Яремча, вакансии Сфера услуг Киев, резюме Работа за рубежом, резюме Дизайн, оформление, креатив Николаев,