Работа в Украине » Работа во Львове » Вакансия: Робота в Польщі для чоловіків, Столяр-покрівельник

Вакансия: Робота в Польщі для чоловіків, Столяр-покрівельник

Львов, 22:32, пятница, 07.06.2019
Вакансия не актуальна
Зарплата:
Опыт работы: 1 год
Пол: мужчина
График работы: полный день

Праця за кордоном в східній Європі - Польща, Покрівельники (монтажники даху) - кваліфіковані працівники на будівельні роботи.
Дата початку виконання обов'язків праці з 28-29 вересня 2016 р.
Кількість працівників - 4 майстра.
Вимоги до кандидатів: працівники - хлопці (мужчини - чоловіки) без вікових обмежень, хороша фізична форма та відсутність страху висоти - праця відбувається на висоті, без особливих скарг на здоровя, відповідальність, мінімум 1 рік досвіду роботи - покрівельником, бажано - розмовна польська мова, бажано середня спеціальна освіта, робоча віза (Польська-національна - тип D, мінімум на 3 місяці).
Умови праці та оплата:
Робочий графік -
5 - 6 днів на тиждень,
з 06,00 - 15:15 основний робочий час (тобто 9 годин на добу, 30 хв перерва на обід, 15 хв за рахунок роботодавця. В шостій годині ранку робітники виїжають на роботу і це вже буде враховуватись як робочий час. Є можливість залишатись після роботи і підзаробити, приготовлюючи матеріали на наступний день).
Оплата праці -
Ставка 12 зл./год. нетто, якщо після пропрацьованого місяця людина підтвердить, що він спеціаліст і гарно виконує роботу, то 13 зл/год.

Візова підтримка в Чехії, Америки, Литви, Афганістан, Польщу і Карти Поляка.
Оформлення необхідних документів, анкети, страхівки.
Електронна реєстрація анкети.
Робота, освіта, послуги - Європа, Америка й Азія на сайті:

Компания: Transnatіonal Consulting Services
Контактное лицо: Игорь Петрович
Телефон: +380970091899; +380956412566
Написать сообщение
Web: www.robota.org.ua
Вакансии Transnatіonal Consulting Services (316)

Львов: Работа за рубежом | #2350261 Вакансии во Львове
Смотрите также:
РОБОЧІ НА БУДОВУ В ЛИТВУ
Мокрі фасади ЛИТВА.
Будівельники в Німеччину
Работа для строителей в Литве
Термінова робота в Литві
поиск работы Менеджеры среднего звена Глыбокая, трудоустройство Запорожье, поиск работы Временная работа, работа на дому Могилев-Подольский, вакансии Офисный персонал, HR, работа Офисный персонал, HR, вакансии Харьков, трудоустройство Временная работа, работа на дому Онуфриевка, трудоустройство Временная работа, работа на дому Вендичаны, вакансии Киев, трудоустройство Бахмач, вакансии Овруч, работа Работа для студентов, трудоустройство Временная работа, работа на дому Брошнев-Осада, поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Белополье, работа Ресторанный бизнес, кулинария, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Работа за рубежом, вакансии Херсон, трудоустройство Офисный персонал, HR Киев, трудоустройство Работа за рубежом, трудоустройство Работа за рубежом Одесса, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Киев, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Торговля, продажи, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Работа для студентов, работа Строительство, архитектура, недвижимость, поиск работы Красноград, вакансии Запорожье, работа Черновцы, вакансии Днепропетровск, трудоустройство Работа для студентов, вакансии Транспорт, автосервис Теофиполь, резюме Кривой Рог,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам