Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Агент FinStream

Вакансия: Агент FinStream

Киев, 12:27, воскресенье, 21.02.2021
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Втратили роботу через корона-кризу? Набридло працювати в офісі та хочеться сформувати фінансову незалежність, аби працювати віддалено? Не вистачає грошей? Набридло працювати на когось та хочете почати самі розпоряджатися власним часом?

Якщо будь-яке із вище вказаних тверджень про вас, то ви саме та людина, яка може стати Агентом FinStream. Співпрацюючи з нами, вам більше не буде потрібно сидіти в офісі зранку до вечора, отримуючи недостатню зарплатню. Ви можете сформувати мережу клієнтів для нашої компанії та отримувати значний відсоток на постійній основі. Бути нашим Агентом надійно та вигідно.

Хто може стати Агентом FinStream?

Агентом FinStream може стати кожен бажаючий. Головною вимогою для співпраці з нашою компанією є прозорість та чесність. Ми шукаємо спеціалістів, які можуть знайти для нас якісних лідів (бізнес, якому потрібні кредитні кошти), що будуть якісно та добросовісно обслуговувати кредит.
На роль Агента FinStream чудово підходять спеціалісти з досвідом роботи в банках, фінансових, кредитних та суміжних компаніях, які мають зв’язки з бізнесом або контакти потенційних клієнтів.

Ви отримуєте можливість працювати на себе з:

Вільним графіком;
Можливістю поєднувати заробіток у нас з іншою роботою або навчанням;
Гідною винагородою.

Ставайте фінансово незалежним з «FinStream» !
Зацікавило? Зв’яжіться з нами та дізнайтеся більше!
https://finstream.ua/agent-finstream/

Зателефонуйте нам за номерами вказаними нижче:

(067) 690-89-02
(050) 421-57-70
(063) 327-40-60
(044) 333-46-07

Компания: FinStream
Телефон: 0443334607
Написать сообщение
Web: finstream.ua
Вакансии FinStream (1)

Киев: Бухгалтерия, банк, финансы, аудит | #2858613 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Финансовый консультант
Старший специалист по работе с кредитной задолженностью
Менеджер по взысканию задолженности
специалист планово-экономического отдела
Специалист по неторговым операциям
работа Логистика, склад, ВЭД, работа Житомир, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Компьютерные технологии, IT, трудоустройство Работа для студентов, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Конотоп, работа Временная работа, работа на дому Белая Церковь, работа Офисный персонал, HR Орехов, вакансии Работа для студентов Ивано-Франковск, вакансии Борислав, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Зидьки, вакансии Работа для студентов, трудоустройство Офисный персонал, HR Кировоград, вакансии Временная работа, работа на дому Днепропетровск, трудоустройство Временная работа, работа на дому Иршава, работа Временная работа, работа на дому Демурино, поиск работы Образование, наука, воспитание Киев, трудоустройство Торговля, продажи Львов, поиск работы Разное, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Золочев, вакансии Работа для студентов Апостолово, работа Работа за рубежом, трудоустройство Воловец, трудоустройство Офисный персонал, HR, вакансии Торговля, продажи, резюме Днепропетровск, резюме Служба безопасности, охрана,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам