Резюме: менеджер

Бровары, 09:41, четверг, 30.01.2014

Зарплата: 4500 грн.
Пол: женщина
Возраст: 25 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Ціль
Отримання перспективної роботи, яка дозволить мені розкрити всі свої потенційні можливості.
Досвід роботи
Оператор вищої категорії центру відгуків
с 04.2008 по теперішній час (5 років 8 місяців)
ТОВ «Prospects Ukraine» (компанія займається інтегрованим маркетингом)
Функціональні обов’язки:
- Отримую вхідні дзвінки від клієнтів по всім проектам, що веде компанія. Консультую учасників програм та акцій з питань, пов’язаних з тією чи іншою програмою;
- Здійснюю вихідні дзвінки з метою опитування та встановлення інформації, що має значення для компанії – замовника. Інформацію, яка була отримана, заношу в анкети та спеціально створені для цього бази даних;
- Коректування баз даних, що створені компаніями – замовниками;
- Обробка та архівація отриманих документів;
- Контроль роботи «таємних покупців» в рамках спеціальних програм, що полягає в прослуховуванні записаних розмов останніх з продавцями та перевірка складених «таємними покупцями» документів;
- пакування та поштові відправлення подарунків учасникам акційних програм та програм лояльності компаній – замовників;
- відповідаю на електронні листи клієнтів з проблемними питаннями по тим чи іншим програмам;
Освіта
Вища
з 09.2006 по 06.2010 - Університет Сучасних Знань (м. Київ)
Отримала диплом бакалавра за спеціальністю: викладач англійської мови та зарубіжної літератури в загальноосвітній школі та англійської мови в дошкільному закладі.
Професійні навички
Досконало вмію користуватись таким програмним забезпеченням як:
Microsoft Office Excel, Microsoft Word, Microsoft Outlook, досвідчений користувач Microsoft Windows. Як оператор веду переговори з клієнтами через спеціальну гарнітуру та впевнено володію такою спеціальною програмою як Oktel.
Програмне забезпечення центру відгуків постійно оновлюється новими, спеціально створеними для виконання специфічних завдань програмами, тому я навчилась досить швидко опановувати нововведення та ефективно використовувати їх в роботі.
Під час роботи з компаніями – замовниками постійно вивчаю та працюю в програмах, що створені саме компаніями – замовниками.

Володіння мовами:
Російська — експерт
Українська — експерт
Англійська — середній
Додаткова інформація
Я, Валецька Тетяна Сергіївна, народилася 24 вересня 1988 р., не заміжня, дітей не маю.
В Даний час проживаю в м. Бровари. В 2011 році закінчила Університет Сучасних Знань, що в м. Києві та отримала диплом бакалавра за спеціальністю: викладач англійської мови та зарубіжної літератури в загальноосвітній школі та англійської мови в дошкільному закладі.

В квітні 2008 року вступила на роботу до ТОВ «Prospects Ukraine» на посаду оператора центру відгуків. Під час роботи на даній посаді мої функції зводяться до обслуговування різних маркетингових програм компанії, а саме : ведення та коректування баз даних, прийом вхідних телефонних дзвінків та надання консультацій клієнтам з питань, пов’язаних з програмою, також самостійно телефоную клієнтам з метою проведення їх опитування, заповнюю документи по результатам опитування. Специфіка роботи полягає в тому, що компанія працює з різними контрагентами, тому в процесі своєї роботи я обслуговую більше десяти гарячих ліній підтримки по абсолютно різним за своїми напрямками проектів. Завдяки цьому факту я навчилася оперувати з великими масивами інформації, швидко запам’ятовувати вимоги нових партнерів та виконувати їх.
Окрім телефонних дзвінків я здійснюю архівацію, верифікацію документів, в рамках одиничних проектів – контролюю виконання своїх обов’язків «таємними покупцями» Також в процесі роботи в одиничних випадках займаюсь поштовими відправленнями подарунків клієнтам в рамках програм лояльності.
Маю певний досвід роботи з банківськими продуктами, компанія обслуговує програми лояльності трьох відомих українських банків. Під час обслуговування даних банків використовую в своїй роботі спеціальне, створене банками, програмне забезпечення.
Маю великий досвід спілкування з різними людьми, вмію знаходити підхід до кожного, навіть самого вимогливого клієнта. Маю хороше фізичне здоров’я, морально стійка, вмію швидко знаходити вихід з нестандартних ситуацій, не боюся труднощів. В роботі завжди настроєна на результат. Не маю жодних труднощів у спілкуванні з людьми як українською, так і російською мовами, в роботі використовую обидві мови.
У випадку мого працевлаштування на перспективну та цікаву роботу, готова, у разі необхідності, отримати відповідну освіту на заочному відділенні.

Контактное лицо: Татьяна
Телефон: 0962986607
Написать сообщение

Бровары: Реклама, маркетинг, PR | #473908 Резюме в Броварах
Смотрите также:
Директор по маркетингу.
Промоутер,расклейщик,курьер
Экспедитором...
Маркетолог
Супервайзер промоутерів
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
трудоустройство Работа для студентов Свалява, вакансии Временная работа, работа на дому Погребище, поиск работы Луганск, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Работа для студентов, трудоустройство Офисный персонал, HR Одесса, вакансии Работа за рубежом Харьков, трудоустройство Харьков, работа Житомир, работа Торговля, продажи, трудоустройство Чигирин, поиск работы Емильчино, работа Днепропетровск, вакансии Компьютерные технологии, IT, трудоустройство Николаев, работа Офисный персонал, HR Днепропетровск, трудоустройство Временная работа, работа на дому Выгода, работа Сфера услуг, вакансии Временная работа, работа на дому, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Карнауховка, трудоустройство Киев, поиск работы Разное Харьков, вакансии Затишье, вакансии Офисный персонал, HR Ужгород, вакансии Руководство, топ-менеджмент Донецк, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Ужгород, трудоустройство Компьютерные технологии, IT, работа Токмак, работа Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Каменка-Днепровская, трудоустройство Разное, вакансии Драбов, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, работа Голобы, трудоустройство Разное, работа Борислав, резюме WEB-специалисты,