Работа в Украине » Работа в Одессе » Резюме: Психолог

Резюме: Психолог

Одесса, 13:00, среда, 19.03.2014

Зарплата:
Пол: женщина
Возраст: 24 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 2 года

Домашня адреса: вул. Миколаївська дорога, буд. 307, кв. 222 м. Одеса.
Телефон: 0986212200
Електронна пошта: iraloveyou@i.ua
Дата і місце народження: 28.08.1990 рік смт Брацлав, Немирівський район, Вінницька область.
Сімейний стан: заміжня.
Мета: набуття нового досвіду роботи та застосування знань, умінь і навичок в області психології у практиці.
Освіта:
У 2005 році закінчила з відзнакою Вовчоцьку середню загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Немирівського району Вінницької області.
У 2007 році закінчила Брацлавську загальноосвітню школу №2 Немирівського району Вінницької області.
У 2011 році завершила успішно навчання у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю «практичний психолог».
У 2012 році успішно закінчила навчання у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю «викладач психології» (магістр).
Трудова діяльність:
У 2009 році протягом одного місяця проходила ознайомчу практику у Військовій частині 3008 м. Вінниця.
У 2010 році протягом одного місяця проходила педагогічну практику у Вінницькій школі-колежі №29 та протягом півтора місяці у Вінницькому училищі харчових технологій та торгівлі.
У 2011 році протягом чотирьох місяців проходила психолого-педагогічну практику у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського.
З лютого по жовтень 2012 року працювала на посаді практичного психолога у Вовчоцькій ЗОШ І-ІІ ступенів Немирівського району Вінницької області.
З березня по жовтень 2012 року працювала на посаді практичного психолога у Немирівському НВК №1 м. Немирів Вінницької області.
З 25.06.12 по 26.08.12 рік працювала У Немирівському ДЗОВ «Дружба» на посаді вихователя.
З листопада 2012 року по червень 2013 року працювала на посаді вихователя в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-сад» №29, Приморського району Одеської області.
З червня по жовтень 2013 року працювала на посаді практичного психолога в Одеському дошкільному навчальному закладі «Ясла-сад» №29, Приморського району Одеської області.
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоює активно та аргументовано, відповідальна, доброзичлива, комунікабельна, вміє аналізувати та логічно мислити, дисциплінована. Шкідливих звичок не має.
Додаткові відомості:
Має сертифікат, які засвідчують, що успішно пройшла тренінг «Планування сім’ї та репродуктивне здоров’я», «Базові навички медіатора шкільної служби розв’язання конфліктів», сертифікат, який засвідчує участь у майстер класах, у кількості 12 годин, що проводилися за сучасними психотерапевтичними напрямками; сертифікат участі у VІІІ міжобласній науково-практичній конференції «Психосоматика: мультидисциплінарний підхід», та участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психолого-педагогічні проблеми розвитку особистості в сучасних соціокультурних умовах».
Має практичний досвід з роботою ПК.
Є автором 3-х друкованих у фахових виданнях України наукових праць.
Має права водія і досвід керування автомобілем.

Контактное лицо: Ирина
Телефон: 0986212200
Написать сообщение

Одесса: Офисный персонал, HR | #476554 Резюме в Одессе
Смотрите также:
Психолог, Социальный работник, Социальный педагог
Психолог по подбору кадров
психолог-преподаватель, тренер, консультант НЛП
Психолог
Психолог . Делопроизводство
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
работа Временная работа, работа на дому Южноукраинск, трудоустройство Васильков, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Сватово, поиск работы Киев, вакансии Батурин, вакансии Офисный персонал, HR, работа Работа за рубежом Первомайский, трудоустройство Брусилов, поиск работы Разное Гвардейское, поиск работы Южный, вакансии Хмельницкий, поиск работы Разное, трудоустройство Разное, работа Винница, работа Временная работа, работа на дому Гусятин, работа Офисный персонал, HR, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Днепропетровск, поиск работы Офисный персонал, HR, вакансии Временная работа, работа на дому Малин, работа Ахтырка, вакансии Лозовая, поиск работы Доманевка, трудоустройство Временная работа, работа на дому Красные Окны, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Яремча, работа Временная работа, работа на дому Изюм, работа Черновцы, трудоустройство Работа за рубежом Володарск-Волынский, вакансии Офисный персонал, HR, вакансии Работа для студентов, работа Инженерия, производство, рабочие специальности Харьков, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Гришковцы, трудоустройство Юриспруденция, консалтинг, страхование Ирпень, вакансии Торговля, продажи, трудоустройство Офисный персонал, HR Выгода, резюме Культура, кино, шоу-бизнес, резюме Торговля, продажи,