Резюме: Юрист

Киев, 15:08, суббота, 17.05.2014

Зарплата: 8000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 34 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Р Е З Ю М Е
Гайдей Максим Валентинович.
Тел. 096-134-77- 08 gaydey_m@mail.ru

ВІК, ДАТА І МІСЦЕ НАРОДЖЕННЯ: 34 роки , 29 червня 1980 року м. Біла Церква, Київської області.
СІМЕЙНИЙ СТАН: не одружений.
МЕТА: робота з чітко визначеним колом зобов'язань та відповідним рівнем її оплати
ОСВІТА: 2000-2003 роки - Міжрегіональна Академія Управління Персоналом.
1997-2000 роки - Кіровоградський Інститут Регіонального Управління та Економіки.
Освіта вища (диплом з відзнакою).
Спеціальність: юрист.
Спеціалізація: комерційне та трудове право.

ДОСВІД РОБОТИ: січень 2001р. – травень 2002р. Юридична клініка МАУП- волонтер(надання безкоштовних консультацій з юридичних питань).
січень 2003р.–травень 2003р. ТОВ «САВА-ЛТД» – експерт з питань нерухомості(маклер). Надання консультаційних послуг з купівлі-продажу нерухомості, проведення та організація показів об'єктів нерухомості, постійна перевірка та формування пропозицій на вторинному ринку житла.
жовтень 2003р. – червень 2004р. ТОВ «ВФІ» - працівник складу, експедитор.
вигрузка-погрузка товарів, комплектування товарів по складу, переміщення товару по складу за допомогою рокл, комплектування замовлень відповідно накладних, видача, розгрузка загрузка товарів, підтримання порядку на складі, доставка продукції.
липень 2004р. - червень 2005р. ТОВ «Квант - сервіс» менеджер з прямих продаж продукції ТМ « Чумак ». Робота з первинною документацією, формування замовлення, розширення асортименту товару та його просування на ринку, контроль за дебіторською заборгованістю, мерчандайзинг.
Офіційно працевлаштований не був.
З 14 квітня 2006 року по 15 жовтня 2007 року, працював на посаді юриста відділу освіти Гайворонської районної державної адміністрації. (робота з нормативно - правовою базою, надання консультацій та роз'яснень з питань трудового законодавства, оформлення цивільно - правових договорів, представництво в суді )
З 01 липня 2008 року працював ПП "ГЕОПРЕКТ" на посаді спеціаліста з комп'ютерного набору.
23 грудня 2009 - 07 травня 2014 року працював на посаді юриста ПП "ГЕОПРЕКТ" (перевірка первинної документації та відповідність її до норм чинного законодавства, формування проектно-технічної документації з оформлення прав на земельну ділянку, прийом громадян, надання консультацій з земельного законодавства )
МОВА: українська – рідна , російська – вільно , англійська – базова.

РОБОТА З ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ ТА КОМП’ЮТЕРНОЮ ТЕХНІКОЮ: комп’ютер, принтер, ксерокс, факс – на рівні впевненого користувача.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Працьовитість, комунікабельність, відповідальність, здатність до швидкого навчання, вміння швидко знаходити спільну мову в колективі, прагнення до постійного вдосконалення своїх професійних навичок, кар’єризм, здорове почуття гумору.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ: Оперативне володіння Українським законодавством, навички складання процесуальних документів, вміння працювати з претензійно – позовними документами, взаємодія з державними органами, організаціями, установами та підприємствами, надання усних та письмових консультацій з питань законодавства.

ІНТЕРЕСИ: Читання книжок різних стилів. Самовдосконалення.

Контактное лицо: Максим
Телефон: 0961347708
Написать сообщение

Киев: Юриспруденция, консалтинг, страхование | #478756 Резюме в Киеве
Смотрите также:
Репетитор коммуникативного английского (развитие практических навыков, устная грамматика)_ удаленно
помощник юриста, адвоката, нотариуса
Помічник юриста,помічник нотаріуса, помічник адвоката
заступник директора, юрисконсульт
Юриста
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Работа за рубежом, работа Логистика, склад, ВЭД Ужгород, вакансии Львов, вакансии Реклама, маркетинг, PR, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Торговля, продажи, вакансии Работа для студентов, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Разное, вакансии Временная работа, работа на дому, поиск работы Работа за рубежом Кременчуг, работа Временная работа, работа на дому Павлоград, вакансии Временная работа, работа на дому Киев, трудоустройство Одесса, вакансии Знобь-Новгородское, вакансии Офисный персонал, HR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Болшовцы, поиск работы Работа за рубежом, вакансии Реклама, маркетинг, PR Ровно, трудоустройство Работа для студентов Мурованные Куриловцы, вакансии Реклама, маркетинг, PR Киев, работа Временная работа, работа на дому, работа Компьютерные технологии, IT Васильковка, поиск работы Работа за рубежом, работа Нетешин, трудоустройство Работа за рубежом Хмельницкий, трудоустройство Торговля, продажи Харьков, поиск работы Офисный персонал, HR, работа Офисный персонал, HR Городница, работа Ахтырка, работа Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому Овидиополь, поиск работы Временная работа, работа на дому Сарата, поиск работы Сумы, резюме Транспорт, автосервис,