Работа в Украине » Работа в Одессе » Резюме: помощник юриста

Резюме: помощник юриста

Одесса, 14:57, понедельник, 28.07.2014

Зарплата: 2000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 23 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 1 год
График работы: неполный день

Освіта:

2007-2012 рр. - Національний університет «Одеська юридична академія», судово-адміністративний факультет.
Фах: правознавство
Диплом магістра з відзнакою. Тема магістерської роботи "Соціологія права Пітирима Сорокіна в розвитку сучасної юриспруденції".
Тепер навчаюсь в аспірантурі зазначеного зазначеного навчального закладу по кафедрі теорії держави і права. Тема кандидатської дисертації - "Витоки ювенального права у теоретичній спадщині О. І. Загоровського".

Досвід роботи та професійні навички:

літо 2012 р. - юрист громадської приймальні народного депутата України
вересень 2011 р. - жовтень 2012 р. - консультант та куратор у юридичній клініці "Pro bono" НУ "Одеська юридична академія":
- надання усних та письмових юридичних консультацій;
- аналіз й опрацювання законодавства, у тому числі міжнародного, та практики Європейського суду з прав людини;
- складання позовних заяв та інших процесуальних документів;
- судове представництво у судах всіх інстанцій;
- досвід співпраці з Фондом стратегічних справ.
Протягом навчання в університеті проходив учбово-ознайомчу практику в Київському районному суді міста Одеси, виробничу практику в претензійно-позовному відділі юридичного управління Одеської міської ради, переддипломну практику в юридичній клініці.
Маю досвід ведення нестандартних цивільних та сімейних справ.

Особистісні якості:

аналітичний склад розуму, здатність навчатися, приймати нестандартні рішення, працездатніть, цілеспрямованість, здатність до особистісного та професійсного зростання, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, вміння працювати у команді, дисциплінованість.

Додаткові навички та захоплення:

У травні 2011 року був учасником освітньої програми з європейських студій, організованої неурядовою організацією «Україна в Європі» (Ukraine Dans L’Europe) та посольством Франції в Україні. До плану програми входило, зокрема, відвідання визначних державних інституцій у різних європейських містах (австрійський парламент у Відні, європейський парламент у Брюсселі, Бундестаг у Берліні).
У грудні 2011 – березні 2012 року брав участь у Восьмому Стипендіальному конкурсі на здобуття іменних стипендій юридичної фірми «АНК», за підсумками якого визначений переможцем першого туру.
Навчаючись в університеті, одночасно відвідував лекції та семінари з права, що викладалися англійською мовою. Метою зазначених курсів було отримання базових знань на навичок у сфері переважно загального права (common law), міжнародного права та права Європейського Союзу.
Досвідчений користувач ПК (Word, Internet, электронная почта).
Вільне володіння українською та російською мовами, гарне усне та письмове мовлення.
Знання англійської та болгарської мов - базові навички спілкування, читання та переклад - вільно.

Неодружений, маю посвідчення водія «В», шкідливі звички відсутні, радо сприймаю відрядження.

Контактное лицо: Дмитрий
Телефон: 0984528452
Написать сообщение

Одесса: Юриспруденция, консалтинг, страхование | #480967 Резюме в Одессе
Смотрите также:
Помощник юриста
помощник юриста, помощник нотариуса, помощник руководителя
Помощник нотариуса,помощник юриста,помощник руководителя
Помощник юриста
помощник юриста, юрист
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
работа Ресторанный бизнес, кулинария, трудоустройство Руководство, топ-менеджмент, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Любомль, трудоустройство Тернополь, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Каменец-Подольский, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Реклама, маркетинг, PR Черкассы, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Реклама, маркетинг, PR Иршава, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Офисный персонал, HR Межгорье, поиск работы Ромны, вакансии Реклама, маркетинг, PR Гайворон, трудоустройство Одесса, поиск работы Разное Днепропетровск, вакансии Брусилов, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Временная работа, работа на дому Севастополь, работа Временная работа, работа на дому Запорожье, работа Офисный персонал, HR Ужгород, работа Руководство, топ-менеджмент, трудоустройство WEB-специалисты Васильковка, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Компьютерные технологии, IT Бар, поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Ивано-Франковск, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому Добровеличковка, работа Менеджеры среднего звена, поиск работы Киев, трудоустройство Работа для студентов, трудоустройство Измаил, поиск работы Офисный персонал, HR Воронеж, поиск работы Инженерия, производство, рабочие специальности, поиск работы Временная работа, работа на дому Мариуполь, поиск работы Торговля, продажи, резюме Торговля, продажи, резюме Новая Одесса, резюме Киев,