Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: психиатр, психотерапевт, медэксперт, главврач, начмед

Резюме: психиатр, психотерапевт, медэксперт, главврач, начмед

Киев, 15:49, вторник, 26.08.2014

Зарплата: 3500 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 35 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Резюме.

Я, Стахівський Ярослав Анатолійович, у 2002 році закінчив Сумський державний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря. Під час навчання працював у Сумській ПНЛ санітаром, потім фельдшером. У 2003 році атестувався в Харківський медичній академії післядипломної освіти с присвоєнням звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «ПСИХІАТРІЯ». З 01.08.2002р. і по теперішній час працюю в психіатричній лікарні. Спочатку з 01.08. 2002р. працював лікарем-психіатром Третьої Сумської обласної психоневрологічної лікарні у гострому чоловічому відділенні та районним лікарем-психіатром. З 26.01. 2006р. - у медичній лікарні «Сімейний лікар «Атос»» на посаді начальника медичної частини. З 18.10.2006р. - лікарем-психіатром Амбулаторного консультативно-діагностичного відділення (АКДВ) з функціями РПКЦ при КМКПНЛ №1 у відділі лікарської експертизи, з 2010р. – безпосередньо в АКДВ з функціями РПКЦ при КМКПНЛ №1, за період роботи в якому представив звіт. З 22.04.2013р. по 31.10.3013р. працював на посаді лікаря-психіатра відділу Медико-соціальної та трудової реабілітації психічно хворих. За період роботи у КМКПНЛ №1 мав сумісництво по спеціальності лікар-психіатр психіатричного відділення №17, 23, 8 та приймальне відділення. З 03.12.2013р. по 14.03.2014р. працював начальником медико-санітарної частини Сумської виправної колонії управління ДПтС України в Сумській області (№116). Зараз працюю лікарем-психіатром Шевченківського РВК м.Києва.
У березні 2007р. підвищено кваліфікацію на курсах інформації та стажування з циклу «Сучасні методи проведення попередніх та періодичних медичних оглядів» на базі Українського науково-дослідницького інституту соціальної та судової психіатрії та наркології.
З 06.09.07 по 05.10.07рр. пройшов курси підвищенння кваліфікації ПАЦ за спеціальністтю «Психіатрія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупіка. Отримав присвоєння другої кваліфікаційної категорії за фахом «Психіатрія».
З 30.08.13 по 29.12.12рр. пройшов цикл спеціалізації за спеціальністтю «Психотерапія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупіка.
З 05.09.13 по 04.10.13рр. пройшов курси підвищенння кваліфікації ПАЦ за спеціальністтю «Психіатрія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупіка.
Загальний стаж зі спеціальності «Психіатрія» - 11 років.
Возможности работы.
- 17 лет практики - работы с психическими проблемами;
- участник множества семинаров и тренингов, конференций по психиатрии, психотерапии, наркологии, психологии;
- оказание частной и групповой психиатрической, психотерапевтической, психологической и наркологической помощи (консультирование, лечение, реабилитация сопровождение пациентов, работа с родственниками больных);
- руководство медицинскими подразделениями;
- разработка и внедрение новых лечебных программ;
- медицинская экспертиза.

Контактное лицо: Ярослав
Телефон: 0958136366
Написать сообщение

Киев: Медицина, фармация | #481710 Резюме в Киеве
Смотрите также:
невропатолог
Менеджер, медпредставитель
Психолог
врач медицины неотложных состояний
Психиатр
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Временная работа, работа на дому Верхнеднепровск, поиск работы Инженерия, производство, рабочие специальности, поиск работы Разное, работа Светловодск, поиск работы Временная работа, работа на дому Пологи, вакансии Иванополь, поиск работы Александровка, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Петрово, поиск работы Куйбышево, работа Реклама, маркетинг, PR Липовая Долина, трудоустройство Образование, наука, воспитание Киев, вакансии Великодолининское, поиск работы Офисный персонал, HR Дрогобыч, трудоустройство Менеджеры среднего звена Благодатное, вакансии Одесса, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Щорс, вакансии Временная работа, работа на дому Верховцево, работа Работа за рубежом Дубровица, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Борзна, поиск работы Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Временная работа, работа на дому Кагарлык, вакансии Временная работа, работа на дому Винница, вакансии Лысянка, трудоустройство Разное, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Мерефа, трудоустройство Разное Тараща, работа Энергодар, поиск работы Компьютерные технологии, IT, работа Белгород-Днестровский, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Временная работа, работа на дому Киев, вакансии Оратов, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Черновцы, резюме Киев, резюме Виноградов,