Работа в Украине » Работа в Прилуках » Резюме: Экономист, менеджер по работе с клиентами

Резюме: Экономист, менеджер по работе с клиентами

Прилуки, 14:14, вторник, 02.09.2014

Зарплата: 3000 грн.
Пол: женщина
Возраст: 33 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Р Е З Ю М Е

Прізвище, ім”я та по-батькові Пироженко Олена Іванівна
Дата та місце народження 6 листопада 1980 року, м. Прилуки Чернігівської області
Адреса місця проживання м. Прилуки, вул. Ракітна, б. 38

Освіта Повна вища. Після закінчення школи в 1998 році вступила до Державного підприємства „ Інститут муніципального менеджменту та бізнесу” (м. Київ) на заочне відділення за спеціальністю “Менеджмент організацій”. В 2004 р. отримала повну вищу освіту за спеціальністю „Менеджмент організацій”.

Трудова діяльність З вересня 1999 року працювала в ДНЗ №11 помічником вихователя.

З 10.08.2006 р. почала офіційно працювати в ПАТ „Дельта Банк” на посаді «інспектор кредитний» на точках продажу, в 2010 р. переведена на посаду «Економіст Прилуцького відділення». Загальний банківський стаж становить близько 8 років.

Відомості про себе Комунікабельна, цілеспрямована, відповідальна, вмію працювати в команді на результат, пунктуальна, стійка до стресових ситуацій, наполеглива, привітна. Вмію аналізувати великі масиви кількісної та якісної інформації. Швидко навчаюсь новому та використовую в роботі навички та знання, набуті в ВУЗі, корпоративних тренінгах та в професійній діяльності на попередній посаді.
Кваліфіковано користуюсь комп’ютером на рівні користувача.
Вільно володію українською та російською мовами, англійською володію зі словником.

Телефон Мобільний (066)1344269
Дата складання 31.08.2014р.

Контактное лицо: Елена
Телефон: 0661344269
Написать сообщение

Прилуки: Банки, инвестиции, лизинг | #482265 Резюме в Прилуках
Смотрите также:
спеціаліст з фінансів
Эксперт по кредитованию
Специалист по кредитованию, кредитный эксперт, операционист-кассир
Менеджер по кредитованию
главный экономист
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
трудоустройство Сосница, трудоустройство Херсон, трудоустройство Менеджеры среднего звена, работа Запорожье, поиск работы Офисный персонал, HR Млинов, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Славяносербск, работа Ресторанный бизнес, кулинария Киев, работа Близнюки, вакансии Реклама, маркетинг, PR Носовка, поиск работы Транспорт, автосервис, вакансии Владимир-Волынский, вакансии Офисный персонал, HR Глухов, поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Разное Летичев, трудоустройство Львов, трудоустройство Строительство, архитектура, недвижимость, трудоустройство Работа для студентов, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Логистика, склад, ВЭД, работа Львов, поиск работы Хмельницкий, вакансии Реклама, маркетинг, PR Донецк, поиск работы Разное, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, работа Офисный персонал, HR Каменка-Днепровская, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Разное, резюме Черновцы, резюме Руководство, топ-менеджмент Киев, резюме Донецк,