Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: преподаватель

Резюме: преподаватель

Киев, 12:36, вторник, 07.10.2014

Зарплата: 5000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 50 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

= З серпня 1986 р. до липня 1996 р. – на посадах інженера-технолога, представника Держприймання, керівника лабораторії ВО «Луганський верстатобудівний завод» (1986-1988 – служба у лавах ЗС).
= З серпня 1996 р. до квітня 1999 р. ¬¬- на посадах менеджера, директора ВФ ВАТ ІК "Укр-Кор-Інвест".
= З квітня 1999р. до червня 2006 р. - на посаді директора НПФ "Сінтез".
= З лютого 2007 р. до теперішнього часу на посадах м.н.с, н.с., с.н.с. відділу з наукового забезпечення питань економіки праці та розвитку професійно-класифікаційної сфери. Відповідальний виконавець різних науково – дослідних робіт (праця, зайнятість), член авторського колективу з розроблення Класифікатора професій (версія 2010 року), довідників кваліфікаційних характеристик, норм часу, інших нормативних документів, соціологічні дослідження в трудовій сфері.
Досвід представництва Інституту (доповідь) на «круглому столі», організованому комітетом ВРУ з питань соціальної політики та праці.
= Понад 60 публікацій у фахових з соціології та спеціалізованих (кадрова справа, зайнятість) виданнях України, з них «Український соціум», «Соціальні виміри суспільства», «Вісник АПСВ», «Зайнятість та праця», «Нова парадигма», «Довідник кадровика», «Кадровик України», «Консультант кадровика», «Кадровик 01» монографія (у співавторстві).
У 2013 р. захистив дисертацію на здобуття кандидата соціологічних наук за спеціальністю 22.00.04 «Спеціальні та галузеві соціології» за темою «Динаміка професійної структури зайнятого населення України».
Є членом редакційної колегії журналу «Зарплата і кадрова справа».

Контактное лицо: Носиков Александр Николаевич
Телефон: 099 377 53 71; 097 072 83 34
Написать сообщение

Киев: Образование, наука, воспитание | #483325 Резюме в Киеве
Смотрите также:
няня, психолог
методист
преподаватель морских дисциплин в области навигация и связь
преподаватель истории
Детский психолог
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Реклама, маркетинг, PR Черновцы, вакансии Луганск, вакансии Работа для студентов Тернополь, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Ирпень, вакансии Каменка, трудоустройство Ромны, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Работа за рубежом, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Торговля, продажи Николаев, работа Реклама, маркетинг, PR Межевая, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Менеджеры среднего звена Боярка, трудоустройство Жовтень, работа Образование, наука, воспитание Киев, трудоустройство Инженерия, производство, рабочие специальности Киев, трудоустройство Килия, трудоустройство Офисный персонал, HR Алексадровка, вакансии Временная работа, работа на дому Полтава, поиск работы Компьютерные технологии, IT, вакансии Елизаветградка, трудоустройство Крыжополь, трудоустройство Транспорт, автосервис Словянск, трудоустройство Разное, резюме Павлоград, резюме Разное Днепропетровск,