Работа в Украине » Работа в Тернополе » Резюме: обліковець

Резюме: обліковець

Тернополь, 19:02, вторник, 21.11.2017

Зарплата:
Пол: мужчина
Возраст: 24 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 4 года

Навички та досягнення

Навчався в Кам'янець-Подільському планово-економічному технікумі з 2009 по 2012 р., спеціальність "Бухгалтерський облік" де отримав диплом молодшого спеціаліста та базу теоретичних і частково практичних знань ведення обліку, економіку підприємства, податкову систему та комп'ютеризацію обліку.
З 2012 по 2015 р. заочно навчався, для підвищення кваліфікації, в Подільському державному аграрно-технічному університеті на факультеті "Бізнесу і фінансів", спеціальність "Облік і аудит", отримав диплом бакалавра.
І водночас з 2012 р. працював в ТОВ "Мрія" обліковцем картопляних складів, де закріпив свої знання в ведені складського обліку та обліку виробництва на практиці..
Досвід роботи

Комірник обліковець
ТОВ "Етереапласт" мебельна фарнітура (Промисловість та Виробництво)
квітень 2016 — січень 2017
Вів облік складу сировини, матеріалів та напівфабрикатів в обсязі більше 1000 одиниць найменувань, а також процес виробництва в цеху по металу. Видачу матеріалів та напівфабрикатів на виробництво, а також їх прийом та передачу готової продукції на склад вів в 1С та в табличках Excel. Здавав тижневі звіти по залишках на складі та щоденні по виробництву в цеху. Кожного місяця проведення інвентаризації.
Диспетчер, обліковець
ТОВ "Мрія" (Промисловість та Виробництво)
березень 2012 — лютий 2016
Працював безпосередньо на складах сортування, зберігання та відвантаження картоплі. В обов'язки входило: Прийняття продукції на сортувальні лінії, в процесі сортування обліковувати готову і некондиційну продукцію та відходи, а також відвантаження продукції під реалізацію. Ведення всіх даних в 1С Підприємство та здача звітів по ввозі на склад, вивозі, сортуванню та залишки на складі в паперові формі при закінчені зміни.
На даний момент працюю офіційно в ТЦ Новус приймальником товару. Графік роботи позміний, тому і шукаю додаткову роботу.

Контактное лицо: Вівчар Андрій Євгенович
Телефон: 0971202636
Написать сообщение

Тернополь: Разное | #494225 Резюме в Тернополе
Смотрите также:
Всі вакансії
маникюрщица.знание кавказкой кухни.присмотр за пожелими людьми.продавец
Консультант-оператор
Пoдрaбoткa для дeвyшeк
продавець
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Офисный персонал, HR, работа Харьков, поиск работы Харьков, вакансии Черкассы, вакансии Киев, работа Мелитополь, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Работа за рубежом, поиск работы Киев, работа Одесса, поиск работы Талалаевка, поиск работы Офисный персонал, HR, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Любешов, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Купянск, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Надворная, работа Офисный персонал, HR Карловка, работа Краснокутск, вакансии Вишневое, трудоустройство Разное, поиск работы Офисный персонал, HR Берестечко, трудоустройство Торговля, продажи, трудоустройство Торговля, продажи Владимирец, поиск работы Винница, работа Временная работа, работа на дому Нововолынск, вакансии Разное Фастов, работа Временная работа, работа на дому Бобровица, поиск работы Работа для студентов, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Работа за рубежом, вакансии Временная работа, работа на дому Андреевка, резюме Работа за рубежом, резюме Строительство, архитектура, недвижимость, резюме Киев,