Резюме: Лікар

Ивано-Франковск, 09:16, четверг, 23.11.2017

Зарплата: 3000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 25 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 3 года
График работы: полный день

Професійне резюме:
Нещодавно закінчив інтернатуру з загальної хірургії. Практика включала в себе діагностику, виконання та назначення лабораторних та інструментальних аналізів, лікування основних хірургічних захворювань. Досвід та інтерес до абдомінальної, торакальної та судинної хірургії.

Основні навички:

• Стратегічне планування
• Чесний медичний працівник
• Емпат та ввічливий лікар
• Досвід командної роботи
• Ретельний догляд за пацієнтами
• Виконання медичних процедур
• Професійна діагностика хвороб
• Оцінка життєвих показників

Професійний досвід:
Лікар-інтерн з хірургії 09/2014 - 09/2017 рр.
Івано-Франківська обласна клінічна лікарня Івано-Франківськ, Україна
• Прийом до 30 пацієнтів на день в використанням різних медичних інструментів та обладнання.
• Дотримувався основних правил медичної деонтології під час прийому пацієнтів.
• Ретельний аналіз лабораторних та інструментальних результатів та інформації, зібраної під час обстежень, для правильного діагностування хвороб.
• Ретельно вивчав історію хвороби, назначене лікування, алергічний та сімейний анамнез, фізичний стан пацієнтів для доцільності назначення операцій та відповідних лікувальних процедур.
• Терпляче роз'яснював назначені лікувальні процедури та тести та обговорював результати аналізів з пацієнтом та його сім’єю.
• Строго дотримувався конфіденційності пацієнтів, сімей, колег при будь-якій ситуації.
• Докладно писав медичні записи та документально точно і грамотно заповнював історію хвороби пацієнтів.
• Допомагав лікарю під час лікувальних процедур та збирав лабораторні зразки для подальшого тестування.
• Підготовив пацієнтів до лікувальних процедур та діагностичних тестів.
• Навчав пацієнтів дієтичних рекомендацій, пояснював назначене лікуванння, рекомендував зміни способу життя для лікування діагностованих захворювань та для поліпшення загального здоров'я та благополуччя пацієнта.

Освіта:

1) Лікар по спеціальності «Загальна медицина»
Івано-Франківський національний медичний університет
09/2008 - 06/2014
Загальна GPA 3.8 / 4.0 - диплом з відзнакою

Нагороди:
1. Здобув "диплом з відзнакою" в Івано-Франківському національному медичному університеті, який надається студентам які мають більш ніж 75% оцінок "відмінно", і жодної оцінки "задовільно".
2. Виграв третє місце в Україні серед усіх медичних університетів з соціальної медицини та організації охорони здоров'я.
3. Наша команда з плавання виграла третє місце серед медичних університетів в Україні.

Волонтерський досвід
06/2012 - 06/2012 години / тиждень: 40
Івано-Франківська станція швидкої допомоги, Івано-Франківськ, Україна
Асистент лікаря
Під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року допомагав екстреній лікарській бригаді надавати першу медичну допомогу в надзвичайних ситуаціях. Допомагав в наданні медичних маніпуляцій (в/в та в/м інфузії), СЛР, транспортування та іммобілізація хворих. Поліпшив досвід командної роботи та прийняття рішень під тиском.

Досвід роботи
05/2016 – на даний час години / тиждень: 10
Medical Joyworks, Kutztown, PA, США
Керівник, Санджая Руван - лікар
Покращив свої медичні знання та отримав досвід написання запитань типу USMLE. Виконав дослідження та проаналізував медичні наукові статті.

06/2010 - 09/2010 години / тиждень: 50
Six Flags Great America, Gurnee, IL, США
Рятувальник, Емі Марті Селлерс
Професійно і активно стежив за безпекою як рятувальник у аквапарку "Six flags Great America’. Набув основні навички для СЛР. Отримав досвід роботи в команді, познайомився з культурою США та відповідав за життя та безпеку людей.

Публікації:
1. Василюк С.Я. Аналіз хвороби кору в м. Івано-Франківськ під час епідемічного періоду. 82-а науково-практична конференція студентів та молодих вчених. 2013, березень; 1 (1): 35-36.
2. Василюк С.Я. Причини дисфункції судинного протезування після операцій на артеріях. 81-а науково-практична конференція студентів та молодих вчених. 2012, Березень; 1 (1): 53-54.
3. Василюк С.Я. Дизайн українського судинного протезу. 82-а науково-практична конференція студентів та молодих вчених. 2013, березень; 1 (1): 46-48.
4. Василюк С.Я., Гедзик С.М. Ендоскопічне транспапілярне втручання у пацієнтів з гострим жовчовим панкреатитом. Науково-практична конференція лікарів-інтернів на 2015-2016 роки. 2016, березень; 1 (1): 44-45.
5. Василюк С.Я., Середюк Н.М., Бензар М.Р. Лівішлуночкова некомпактна кардіоміопатія. Галицький медичний журнал. 2014, березень; 21 (2): 134-139.

Іспити:
USMLE Step 1 Passed (score 218) - 08/2015
USMLE Step 2 CS Passed - 02/2017
USMLE Step 2 CK Passed (score 246) - 08/2017

Мови:
Можу вільно говорити українською, російською та англійською мовами. Володію середнім рівнем з чеської мови.
Хобі та інтереси:
Шахи, плавання, баскетбол, бас / акустична гітара, кемпінг, неврологія, клітинна фізіологія, математика.

Контактное лицо: Сергій Василюк
Телефон: 0986058640
Написать сообщение

Ивано-Франковск: Медицина, фармация | #494230 Резюме в Ивано-Франковске
Смотрите также:
Лікар УЗД
Врач Анестезиолог
Педиатр
Медицинский представитель, менеджер по продажам
врач-психолог
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
поиск работы Киев, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Работа за рубежом, работа Работа за рубежом Сумы, поиск работы Корсунь-Шевченковский, трудоустройство Берестечко, работа Реклама, маркетинг, PR Гайворон, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Компьютерные технологии, IT, поиск работы Боровая, вакансии Запорожье, вакансии Запорожье, работа Ерки, трудоустройство Транспорт, автосервис, поиск работы Временная работа, работа на дому Запорожье, вакансии Работа за рубежом, вакансии Пологи, работа Галич, работа Менеджеры среднего звена, работа Реклама, маркетинг, PR, вакансии Офисный персонал, HR Мукачево, вакансии Временная работа, работа на дому Белгород-Днестровский, вакансии Реклама, маркетинг, PR Надворная, вакансии Временная работа, работа на дому Кировоград, поиск работы Разное, трудоустройство Яремча, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Работа за рубежом, трудоустройство Работа за рубежом Словянск, вакансии Киев, поиск работы Руководство, топ-менеджмент Никополь, работа Временная работа, работа на дому Киев, вакансии Сколе, резюме Служба безопасности, охрана, резюме Тетиев,