Работа в Украине » Работа в Первомайске » Резюме: Адміністратор, секретар

Резюме: Адміністратор, секретар

Первомайск, 10:31, четверг, 01.02.2018

Зарплата:
Пол: женщина
Возраст: 45 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Пр АТ СК «PZU Україна» (серпень 2006- грудень 2017).
Секретар Агенції .
• Організація операційної та адміністративно - господарчої діяльності , зовнішнього та внутрішнього документообігу Агенції.
• Супроводження клієнтської бази. Інформування клієнтів що до умов та видів страхування,про права та обов’язки сторін, дату закінчення договорів та інше. Приймання участі в укладанні та обслуговуванні договорів страхування. Презентація продуктів Компанії.
• Складання статистичної звітності. Робота з первинною бухгалтерською документацією. Забезпечення контролю. та обліку бланків суворої звітності, проведення інвентаризації
• Допомога клієнтам в врегулюванні збитків. Прийом та реєстрація комплекту документів на виплату, фотографування, супроводження документів. Інформування про принципи врегулювання збитків, прийняті в Компанії.
ЗАТ Компанія «РАЙЗ» (вересень 2004- жовтень2005).
Секретар виробничої бази.
• Організація адміністративно - господарчої діяльності виробничої бази.

СГ ТОВ «Райкоопзаготпром» (вересень1996 – березень 2003).
Економіст по сільськогосподарському виробництву.
• Складання статистичних та аналітичних звітів.
• Робота з первинною бухгалтерською документацією. Участь в проведенні інвентаризацій. Калькулювання собівартості сільгосппродукції.
• Періодичне виконання обов’язків касира.
ВО «Південний машинобудівний завод».
м. Дніпро. (вересень 1994- серпень 1996).
Інженер 1 категорії відділу забезпечення чорним металом.
Освіта:Дніпропетровський державній університет ( 1989-1994).
м. Дніпро.
Радіофізичний факультет.
Інженер – системотехнік.

Контактное лицо: Наталья
Телефон: 0681160321
Написать сообщение

Первомайск: Офисный персонал, HR | #494631 Резюме в Первомайске
Смотрите также:
Администратор
Администратор
Управляющий хозяйством
пом. администратора
Администратор
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
работа Временная работа, работа на дому Кировоград, работа Киев, вакансии Мукачево, вакансии Офисный персонал, HR Переяслав-Хмельницкий, поиск работы Временная работа, работа на дому Иршава, поиск работы Временная работа, работа на дому Гоща, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Временная работа, работа на дому Андреевка, вакансии Менеджеры среднего звена Сокаль, поиск работы Мена, работа Каменка-Днепровская, трудоустройство Сумы, работа Реклама, маркетинг, PR Великая Корениха, работа Разное Белая Церковь, трудоустройство Торговля, продажи Черкассы, работа Фастов, трудоустройство Разное, работа Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Киев, вакансии Временная работа, работа на дому, трудоустройство Работа за рубежом Дашев, трудоустройство Киев, работа Временная работа, работа на дому Вознесенск, поиск работы Работа за рубежом Софиевка, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Разное Киев, вакансии Инженерия, производство, рабочие специальности, вакансии Офисный персонал, HR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Днепропетровск, вакансии Бухгалтерия, банк, финансы, аудит, поиск работы Ильичевск, резюме Петропавловка, резюме Кировоград,