Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: Менеджер з реклами, маркетолог, продакшн-менеджер

Резюме: Менеджер з реклами, маркетолог, продакшн-менеджер

Киев, 09:39, вторник, 06.02.2024

Зарплата: 25000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 46 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

Досвід роботи:

• 2019 - 2023
Керівник відділу маркетингу та реклами, страхова компанія «Омега»
Розробка рекламної стратегії компанії та планів просування на ринку окремих страхових продуктів, формування рекламного бюджету компанії, аналіз існуючих страхових продуктів та прогнозування споживчого попиту на ринку страхування, участь у розробці нових страхових продуктів, пошук нових каналів продажу.
Розробка концепції споживчої реклами, забезпечення повного циклу розробки та адаптації макетів зовнішньої реклами, реклами у пресі, різноманітної поліграфічної продукції з дотриманням корпоративних стандартів.
Підготовка та аналіз щомісячних звітів про результати роботи компанії.
Організація та координація роботи кол-центру.
Робота з підрядниками з виробництва поліграфічної та сувенірної продукції, зовнішньої реклами та елементів оформлення офісів, SEO-просування сайту та контекстної реклами, робота з електронними майданчиками з продажу страхових послуг.
Контроль виготовлення та використання рекламних та промоційних матеріалів структурними підрозділами компанії з дотриманням єдиної системи візуальної ідентифікації матеріалів BTL.
Адміністрування сайту компанії. Робота з відгуками клієнтів на спеціалізованих сайтах та в мережі інтернет.

• 2016 — 2018
Менеджер з реклами, «ДелМас» (спортивне харчування «Вансітон»)
Планування та реалізація рекламної активності компанії. Організація та участь у виставках, презентаціях та дегустаціях продукції.
Розробка та впровадження нового сайту. Адміністрування сайту та інтернет-магазину.
Ведення сторінки компанії у мережі Facebook.
Організація розробки та виробництва рекламних та POS-матеріалів, сувенірної продукції. Контроль виконання, контроль процесу виробництва та дотримання термінів.
Ведення документообігу, контроль оплати.

• 2013 — 2016
Продакшн-менеджер, ГК «Динаміка»
Організація розробки та виробництва різноманітних рекламних та POS-матеріалів, сувенірної продукції.
Контроль виконання, контроль процесу виробництва та дотримання термінів.
Організація розміщення реклами у ЗМІ, на транспорті, зовнішньої реклами.
Логістика рекламних матеріалів.
Ведення документообігу, контроль оплати.

• 2012 – 2013
Менеджер з маркетингу управління стратегічного та прикладного маркетингу, ПрАТ «УАСК «АСКА»
Участь у плануванні та реалізації маркетингових заходів щодо просування роздрібних та корпоративних страхових продуктів.
Оцінка доцільності використання маркетингових інструментів під час проведення рекламних кампаній.
Організація та проведення акцій зі стимулювання продажів.
Організація участі компанії у виставках та конференціях.
Участь у плануванні бюджетів маркетингових заходів, контроль їхнього ефективного використання.

• 2011 — 2012
Менеджер з реклами, компанія «М-студія» (Мережа магазинів взуття «Welfare»)
Складання та реалізація плану рекламної активності компанії на рік (зовнішня реклама, реклама на телебаченні, радіо та друкованих ЗМІ, інтернет-реклама, смс-розсилки, проведення рекламних акцій у точках продажу).
Економічне обґрунтування статей рекламного бюджету.
Розробка, виготовлення та забезпечення точок продажу всією необхідною рекламною, поліграфічною та сувенірною продукцією. Робота з підрядниками, контроль якості рекламної продукції та ведення документації.
Організація оформлення магазинів до відкриття, проведення акцій та розпродажів, сезонне переоформлення.
Забезпечення магазинів торговим обладнанням – від проектування до установки.
Участь у відкритті нових роздрібних точок – внутрішнє планування торгової зони, оформлення інтер'єру, рекламна підтримка.

• 2008 — 2009
Керівник відділу реклами, страхова компанія «АРМА»
Організація роботи відділу та його взаємодії з іншими структурними підрозділами підприємства.
Розробка рекламної стратегії підприємства міста і планів просування на ринку окремих страхових товарів, формування рекламного бюджету підприємства.
Розробка нового корпоративного стилю, розробка Brand Book.
Розробка та розміщення зовнішньої реклами та реклами в пресі, різноманітної поліграфічної продукції, елементів візуальної ідентифікації офісів та точок продажу, сувенірної продукції з корпоративною символікою.
Забезпечення структурних підрозділів та регіональних філій компанії рекламною та сувенірною продукцією, контроль її виготовлення та подальшого розподілу.

• 2007 — 2008
Провідний фахівець департаменту маркетингу, страхова компанія «ПЗУ Україна»
Участь у розробці концепції споживчої реклами, забезпечення повного циклу розробки та адаптації макетів зовнішньої реклами, реклами в пресі, різноманітної поліграфічної продукції з дотриманням корпоративних стандартів.
Економічне обґрунтування доцільності виготовлення рекламної та сувенірної продукції, розрахунок необхідної кількості її одиниць з урахуванням потреб структурних підрозділів та регіональних філій компанії.
Аналіз спектру та ринкової вартості послуг, що надаються поліграфічними компаніями, рекламними агенціями та виробниками сувенірної продукції.
Контроль виготовлення та використання рекламних та промоційних матеріалів структурними підрозділами компанії з дотриманням єдиної системи візуальної ідентифікації матеріалів BTL.

• 2005 — 2006
Керівник відділу додрукарської підготовки, друкарня «Інфопринт»
Формування відділу та забезпечення його ефективної роботи, координація взаємодії між структурними підрозділами друкарні та зовнішніми підрядниками.
Доробка макетів, що надаються замовниками, відповідно до технічних вимог друкарні, верстка, дизайн.
Пошук нових клієнтів та супровід замовлень. Розробка та підтримка корпоративного сайту.

• 1997 — 2005
Начальник відділу комп'ютерної верстки, видавництво «МОРІОН»
Організація роботи відділу, робота з авторами, журналістами, редакторами.
Розробка рекламних макетів, верстка газети "Тижневик АПТЕКА", наукових медичних журналів, щорічного довідкового видання "Компендіум - лікарські препарати", книг, буклетів.

-------------------

Освіта: Київський державний торгівельно-економічний університет (1994–1999), Диплом фахівця за спеціальністю «Економіка підприємства»

Професійні навички: Знання технології виробництва різноманітних рекламних матеріалів, поліграфічних процесів. Верстка, дизайн та додрукарська підготовка.

Професійне володіння: Adobe PhotoShop, Adobe Illustrator, QuarkXpress, Adobe PageMaker, Corel Draw, Adobe Acrobat, Adobe InDesign, MS Office, Windows 95/98/2000/XP/7/10/11.

Володіння мовами: Українська, російська - рідні, англійська – upper intermediate.

Водійські права: категорія "В" з 2003 р., особистий автомобіль

Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, порядність, творчі та організаторські здібності.

Хобі: риболовля, книги, музика, футбол.

Контактное лицо: Віталій Терещенко
Телефон: (093) 985-51-71
Написать сообщение

Киев: Реклама, маркетинг, PR | #495002 Резюме в Киеве
Смотрите также:
Peкламист
менеджер
Директор по рекламе, топ -менедже РА
Специалист по рекламе
менеджер по рекламе
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
трудоустройство Разное Гадяч, работа Переяслав-Хмельницкий, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Бородино, работа Временная работа, работа на дому Жмеринка, трудоустройство Харьков, вакансии Работа за рубежом Могилев-Подольский, трудоустройство Работа за рубежом, поиск работы Гостинично-ресторанный бизнес, поиск работы Логистика, склад, ВЭД, работа Дымер, трудоустройство Бровары, трудоустройство Транспорт, автосервис Белополье, поиск работы Разное, поиск работы Инженерия, производство, рабочие специальности Измаил, вакансии Коломыя, трудоустройство Офисный персонал, HR, вакансии Новая Одесса, трудоустройство Гоща, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Работа за рубежом Звенигородка, трудоустройство Ресторанный бизнес, кулинария, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Одесса, поиск работы Новониколаевка, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Кривой Рог, работа Константиновка, поиск работы Менеджеры среднего звена Красилов, трудоустройство Тячев, трудоустройство Разное Калиновка Киевская обл., работа Работа за рубежом Николаев, работа Работа для студентов Снятын, поиск работы Офисный персонал, HR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Винница, резюме Инженерия, производство, рабочие специальности Вышгород, резюме Служба безопасности, охрана,