Резюме: разное

Борислав, 10:31, среда, 11.03.2020

Зарплата: 8000 грн.
Пол: женщина
Возраст: 52 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: свободный график

1985-1990рр. — Херсонський індустріальный інститут, механіко-технологічний факультет. Спеціальність: «Інженер-технолог по прядінню натуральних та хімічних волокон».
2013 — Одеський національный універсітет, підвищення кваліфікацїї «Загальні причини ушкодження енергетичного обладнання, способи їх усунення».

1990-2001рр. «Луганський тонкосукняний комбінат».
Інженер-технолог виробничо-технічного відділу:
- впровадження нового обладнання;
- розробка і впровадження нових технологій виробництва пряжі;
- аналіз причин і розробка методів підвищення рівня виходу пряжі з сировини.

2001-2016рр. ОП «Луганська теплова электрична станція» ООО «ДТЄК Східенерго», цех «Теплопостачання, підземних комуникацій та гідроспоруд»:
-- технік 1 категорії по ремонту обладнання (оформляю технічну документацію, згідно ГКД; підготовлюю пакети документів для інвестиційних проектів, виставляю запит оферт на портал підприємства для закупівлі послуг, підготовлюю і супроводжую договірну документацію; планую обсяги робіт і потребу товарно-матеріальних цінностей для виконання ремонтів обладнання і госп. діяльності цеху в рамках бюджету доходів і витрат; складаю графіки навчання персоналу; оформляю документацію з охорони праці та промислової безпеки; розробляю карти оцінки ризиків з охорони праці з подальшим складанням заходів щодо зниження їх рівня і актуалізацією; оцінюю і актуалізую екологічні аспекти і розробляю заходи щодо їх зниження; контролюю впровадження системи 5С «Новатор» на виробничих ділянках; веду річний звіт по ремонту обладнання; веду документацію з діловодства в цеху; веду переписку з інститутами та підрядними організаціями; проводжу комплексний аналіз ефективності роботи обладнання з метою підвищення його працездатності та зниження аварійності. Працюю в модулі ММ програми SAP ЕRP.

2016 – 2019рр. служба в ЗСУ:
- зв’язківець, діловод.

Знання мов: українська, російська;
англійська – перекладаю за допомогою словника.
Досвідчений користувач ПК (Windows ХР 2003/2007/2010, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, SAP ERP, Microsoft Outlook, Internet).

Контактное лицо: Світлана
Телефон: 0677123559
Написать сообщение

Борислав: Разное | #495655 Резюме в Бориславе
Смотрите также:
XXXX
набор текстов на дому
Адміністратора
Таємний покупець
ищу работу
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества