Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: Начальник юридичного відідлу

Резюме: Начальник юридичного відідлу

Киев, 18:18, воскресенье, 22.03.2020

Зарплата: 12000 грн.
Пол: мужчина
Возраст: 41 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 5+ лет
График работы: полный день

ТОВ «ВВ Інвест» з 2015 року. Начальник юридичного відділу. На даний час постійне місце роботи.
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ:
Здійснення контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються на підприємстві, участь у підготовці цих документів. Підготовка висновків та порядок ведення обліку господарської діяльності підприємства з юридичних питань. Комунікація з контролюючими органами щодо вирішення в досудовому/судовому порядку спорів про застосування норм податкового законодавства моніторинг змін у податковому законодавстві, оскарження податкових повідомлень-рішень, оскарження рішень про вживання штрафних (фінансових) санкцій, супровід проведення податкових перевірок, юридичні висновки з питань оподаткування. Супровід кримінальних, адміністративних, цивільних та господарських справ у судових інстанціях України усіх рівнів в тому числі, що стосується кредиторської та дебіторської заборгованості, досвід роботи у сфері примусового стягнення заборгованості через органи державної виконавчої служби. Представництво інтересів підприємства в недержавних та державних органах, установах, організаціях. Відповідь на запити; правоохоронних та контролюючих органів, комунальних служб. Аналіз ризиків перед укладанням договорів, у тому числі перевірка документів контрагентів (торгових організацій, підприємств, П.П.) на предмет благонадійності по виконанню договірних зобов'язань, виявлення фактів шахрайства на підприємстві. Підготовка, складання, правовий аналіз та пролонгація договорів; поставки, будівельний підряд, купівлі - продажу, іпотеки, оренди, застави, лізингу, кредиту, реєстрація договору інвестиції, про надання гарантій, авалювання векселів, договору забезпечення) в тому числі складання додаткових угод до договору та ін. Своєчасне та належне нотаріальне завірення копій документів, оформлення нотаріальних довіреностей та інших документів за заявками внутрішніх структурних підрозділів. Юридичне забезпечення страхування майна підприємства, отримання страхового відшкодування. Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно.
Розробка установчих документів, реєстрація, перереєстрація та внесення змін до статуту підприємства. Юридичний супровід угод з придбання корпоративних прав в тому числі і за кордоном. Вирішення корпоративних спорів в досудовому/судовому порядку.
Розробка юридичних схем входження в нові інвест проекти. Оптимізація юридичних схем за діючими бізнес – процесами та проектами. Підготовка необхідних документів для відкриття та закриття поточних рахунків підприємства в банківських установах.
Юридичний супровід учасника процедури державної закупівлі, в тому числі аналіз документації конкурсних торгів, складання реєстру документів учасника, перевірка пропозиції конкурсних торгів, підготовка договорів, запитів, узагальнень, оскарження процедур закупівлі, участь у судових засіданнях. Контроль виграних торгів і супровід до підписання договору. Вирішення в досудовому порядку трудових конфліктів на підприємстві, ведення трудової документації, розробка трудових договорів, трудових угод, посадових інструкцій, документації з охорони праці. Вносити на розгляд керівника підприємства: - подання про призначення, переведення та звільнення працівників підприємства; - пропозиції щодо заохочення працівників, які відзначилися; - пропозиції про притягнення до матеріальної та дисциплінарної відповідальності порушників виробничої та трудової дисципліни.
Написання скарг на дії суддів.
ТОВ «Конріл» з 2013 – 2014 року юрист
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ:
Підготовка висновків та порядок ведення обліку господарської – діяльності підприємства з юридичних питань.
Супровід кримінальних, адміністративних, цивільних та господарських справ у судових інстанціях України усіх рівнів в тому числі, що стосується кредиторської та дебіторської заборгованості, досвід роботи у сфері примусового стягнення заборгованості через органи державної виконавчої служби. Представництво інтересів підприємства в недержавних та державних органах, установах, організаціях. Відповідь на запити; правоохоронних та контролюючих органів. Аналіз ризиків перед укладанням договорів, у тому числі перевірка документів контрагентів (торгових організацій, підприємств, П.П.) на предмет благонадійності по виконанню договірних зобов'язань, виявлення фактів шахрайства на підприємстві. Підготовка, складання, правовий аналіз та пролонгація договорів (купівлі - продажу, іпотеки, оренди, застави, договору лізингу, кредиту, суперфіцій, емфітевзис, сервітут, реєстрація договору інвестиції та ін.). Вирішення в досудовому порядку трудових конфліктів на підприємстві, ведення трудової документації, розробка трудових договорів, трудових угод, посадових інструкцій, документації з охорони праці. Розробка установчих документів, реєстрація, перереєстрація та внесення змін до статуту підприємства, придбання корпоративних прав.
ТОВ «Супер К» з 2009 – 2015 року єдиний юрист в товаристві. ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ:
Організація комплексного юридичного супроводу роботи компанії.
Вирішення спорів в досудовому/судовому порядку з контролюючими органами щодо застосування норм податкового законодавства моніторинг змін у податковому законодавстві, оскарження податкових повідомлень-рішень, оскарження рішень про вживання штрафних (фінансових) санкцій, супровід проведення податкових перевірок, юридичні висновки з питань оподаткування. Супровід адміністративних, цивільних та господарських справ у судових інстанціях України усіх рівнів в тому числі, що стосується кредиторської та дебіторської заборгованості, досвід роботи у сфері примусового стягнення заборгованості через органи державної виконавчої служби. Підготовка, складання, правовий аналіз та пролонгація договорів: поставки, будівельний підряд, купівлі - продажу, іпотеки, оренди, застави, договору лізингу, кредиту, реєстрація договору інвестиції, в тому числі складання додаткових угод до договору та ін. Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно. Аналіз ризиків перед укладанням договорів, у тому числі перевірка документів контрагентів (торгових організацій, підприємств, П.П.) на предмет благонадійності по виконанню договірних зобов'язань, виявлення фактів шахрайства на підприємстві. Розробка установчих документів, реєстрація, перереєстрація та внесення змін до статуту підприємства. Вирішення корпоративних спорів в досудовому/судовому порядку. Написання скарг на дії суддів.
ТОВ « Вандер Систем» 2008 - 2009рр. Юрист. ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ:
Ведення цивільних, господарських, адміністративних та кримінальних справ у судових інстанціях України усіх рівнів.
Представництво інтересів підприємства в державних та недержавних органах, установах, організаціях та у відносинах з фізичними особами. Реєстрація, перереєстрація та внесення змін до статуту підприємства вирішення корпоративних спорів в досудовому/судовому порядку. Ведення справ підприємства в суді, що стосується кредиторської та дебіторської заборгованості.
Написання скарг на дії суддів. Вирішення в досудовому порядку трудових конфліктів на підприємстві. Підготовка, складання, правовий аналіз та пролонгація договорів (купівлі - продажу, іпотеки, оренди, застави, договору лізингу, кредиту, суперфіцій, емфітевзис, сервітут, реєстрація договору інвестиції та ін.).
ТОВ « Центр архітектурного проектування» 2006 - 2008рр. Юрист. ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ:
Ведення договірної роботи: розробка і складання договорів та додаткових угод (поставка, оренда, будівельний підряд, надання послуг, відповідальне зберігання, та ін.). Отримання дозволів на підготовчі роботи по будівництву. Оформлення документів на реконструкцію будинку, жилих та нежилих приміщень. Узаконення перепланування жилих та нежилих приміщень.
Оформлення робочої документації щодо відведення земельної ділянки під будівництво. Залучення коштів від фізичних осіб для будівництва житлової нерухомості (ФФБ, ІСІ, попередні договори купівлі-продажу нерухомості, договори купівлі-продажу майнових прав (робота з форвардними контрактами). Супроводження житлово-експлуатаційної компанії (ЖЕК) з питань формування, затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги, розроблення договорів про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території, стягнення заборгованості тощо.
Служба в УМВС України 1998 - 1999 рр. Офіцер запаса МВС. Оперативний уповноважений відділу БЕЗ МВС України
ОСВІТА:
Херсонський факультет Запорізького юридичного інституту міліції. 1995-1998 р. стаціонар. Правоохоронна діяльність. Молодший спеціаліст - юрист Адміністративне, кримінальне право України.
Національний університет МВС України 2006-2010 р. заочна форма навчання. Правознавство. Юрист. Цивільне, господарське, трудове, банківське, кримінальне право України
ДОДАТКОВА ІНОФОРМАЦІЯ:
Вільне володіння українською та російською мовою, розмовляю та розумію польську мову, на даний час самостійно вивчаю англійську мову, іврит та арабську. Військовозобов’язаний. Маю водійське посвідчення категорії “В” “C”. Готовий працювати понадурочно, готовий до відряджень.
Знання ПК: впевнений користувач Windows, Ліга закон, Word, Internet Explorer, PowerPoint, Excel, MS Office, Abbyy FineReader маю досвід пошуку юридичної інформації в мережі Інтернет.
Досвід роботи з програмами 1С: 8.2, 7.7, банк клієнт, ОПЗ, МЄДОК.
РОЗРАХОВУЮ НА ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ:
На постійній основі. На випробувальний термін 10 000.00 – 15 000.00 грн. (в залежності від обсягу роботи)
Після випробувального термін: 15 000.00 - 25 000.00 грн. (в залежності від обсягу роботи).
ІНТЕРЕСИ: Шахмати, музика, спорт, читання книг.

Контактное лицо: Victor
Телефон: 097 396 02 27
Написать сообщение

Киев: Юриспруденция, консалтинг, страхование | #495661 Резюме в Киеве
Смотрите также:
юрист, юрисконсульт
юрист (альтернативная энергетика)
юрист (хоз. деятельность)
Юрист
Юрист
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
работа Инженерия, производство, рабочие специальности Буды, вакансии Заставна, трудоустройство Первомайск, трудоустройство Временная работа, работа на дому Хмельницкий, поиск работы Сельское хозяйство, агробизнес, вакансии Менеджеры среднего звена Черкассы, работа Болшовцы, трудоустройство Офисный персонал, HR, вакансии Офисный персонал, HR Днепропетровск, вакансии Дизайн, оформление, креатив Днепропетровск, вакансии Ивано-Франковск, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Ужгород, поиск работы Ильичевск, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Чигирин, вакансии Ирпень, работа Временная работа, работа на дому Мукачево, поиск работы Работа для студентов Тернополь, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Старая Выжевка, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Менеджеры среднего звена, работа Борислав, вакансии Реклама, маркетинг, PR Житомир, трудоустройство Дубно, трудоустройство Николаев, трудоустройство Заболотов, вакансии Реклама, маркетинг, PR Львов, поиск работы Торговля, продажи, трудоустройство Строительство, архитектура, недвижимость, трудоустройство Работа за рубежом, резюме Медицина, фармация Киев,