Вакансия: Швея(Польша)

Владимир-Волынский, 12:47, среда, 16.01.2019
Вакансия не актуальна
Зарплата:
Опыт работы: 1 год
Образование: среднее специальное
График работы: полный день

Польська фірма запрошує до праці в міжнародній фірмі по пошиву підголовників та підлокітників для автомобілів різних марок, яка займає значне місце як на внутрішньому так і міжнародному ринку і має великий досвід з працівниками з України.
Працедавець гарантує:
1. Стабільну роботу - заробітна плата виплачується 10 числа кожного місяця на банківський рахунок (відкриття рахунка і видача банківської карти надається безкоштовно). Оплата праці –10 зл/год. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю 10 годин + субота 8 год.
2. Працевлаштування офіційне, легальне, робота цілий рік – можливість продовження договору.
3. Проживання за рахунок роботодавця. Комфортні умови проживання 2-3 особи в кімнаті, вільний вхід до кухні і ванної кімнати. Будинки і квартири в міру можливості розташовані недалеко від місця роботи.
4. Працедавець забезпечує медичне та соціальне страхування.
Вимоги:
Швея повинна знати процес виробництва, швейні машини і швейне устаткування. До її обов’язків входить організація та дотримання порядку на своєму робочому місці, а також первинне обслуговування робочих засобів. Робота поопераційна.

Компания: ООО"Крок-свит"
Контактное лицо: Наталия
Телефон: 0994028310; 0688741754
Написать сообщение
Web: www.praca.pl.ua
Вакансии ООО"Крок-свит" (257)

Владимир-Волынский: Работа за рубежом | #2187266 Вакансии в Владимир-Волынском
Смотрите также:
Почтовый работник. Польша
Різноробочі (Польща)
СВАРЩИКИ
Горничная
контролер якості(Польща)
вакансии Работа за рубежом, трудоустройство Офисный персонал, HR Каменное, работа Верховцево, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Работа за рубежом, вакансии Межгорье, поиск работы Ворожба, работа Николаев, трудоустройство Работа для студентов, трудоустройство Менеджеры среднего звена, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Одесса, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Работа за рубежом, вакансии Демурино, поиск работы Сфера услуг, трудоустройство Капитановка, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Временная работа, работа на дому Львов, поиск работы Разное Киев, поиск работы Служба безопасности, охрана Кузнецовск, вакансии Работа за рубежом Вапнярка, работа Голованевск, вакансии Киев, работа Реклама, маркетинг, PR, вакансии Транспорт, автосервис Цюрупинск, поиск работы Менеджеры среднего звена Рогатин, резюме Служба безопасности, охрана,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам