Работа в Украине » Работа в Харькове » Вакансия: Швея (Польша)

Вакансия: Швея (Польша)

Харьков, 15:33, вторник, 20.03.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата:
График работы: полный день

Польська фірма запрошує до праці в міжнародній фірмі по пошиву підголовників та підлокітників для автомобілів різних марок, яка займає значне місце як на внутрішньому так і міжнародному ринку і має великий досвід з працівниками з України.
Працедавець гарантує:
1. Стабільну роботу - заробітна плата виплачується 10 числа кожного місяця на банківський рахунок (відкриття рахунка і видача банківської карти надається безкоштовно). Оплата праці –10 зл/год. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю 10 годин + субота 8 год.
2. Працевлаштування офіційне, легальне, робота цілий рік – можливість продовження договору.
3. Проживання за рахунок роботодавця. Комфортні умови проживання 2-3 особи в кімнаті, вільний вхід до кухні і ванної кімнати. Будинки і квартири в міру можливості розташовані недалеко від місця роботи.
4. Працедавець забезпечує медичне та соціальне страхування.
Вимоги:
Швея повинна знати процес виробництва, швейні машини і швейне устаткування. До її обов’язків входить організація та дотримання порядку на своєму робочому місці, а також первинне обслуговування робочих засобів. Робота поопераційна.
Контактная информация: (093)551-89-42 Виктория
e-mail:krok-svit14@ukr.net;
web: www.k-svit.com

Компания: ООО Крок-Свит
Контактное лицо: ЛАРИСА
Телефон: 0960240129; 0958663578
Написать сообщение
Web: www.k-svit.com
Вакансии ООО Крок-Свит (190)

Харьков: Работа за рубежом | #2195430 Вакансии в Харькове
Смотрите также:
Работники в цех горячего цинкования (Польша)
Токарь-фрезеровщик (Польша)
Швеи на фабрику – пошив футболок и кофт (Польша)
Официальная работа в Польше с компанией Працюйте з нами ТМ
Бетонщики-арматурщики
работа Овруч, трудоустройство Городница, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Офисный персонал, HR Глиняны, трудоустройство Менеджеры среднего звена, работа Одесса, трудоустройство Чернигов, вакансии Реклама, маркетинг, PR, работа Болехов, трудоустройство Разное Волчанск, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Евпатория, трудоустройство Работа для студентов, вакансии Работа за рубежом, работа Работа за рубежом Житомир, трудоустройство Сфера услуг, работа Работа для студентов Киев, вакансии Менеджеры среднего звена, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Миргород, трудоустройство Временная работа, работа на дому, поиск работы Хмельницкий, работа Компьютерные технологии, IT, работа Работа для студентов Авдеевка, поиск работы Компьютерные технологии, IT, трудоустройство Офисный персонал, HR, трудоустройство Офисный персонал, HR Ровно, вакансии Одесса, вакансии Гостинично-ресторанный бизнес, поиск работы Грицев, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Корец, трудоустройство Временная работа, работа на дому Дашава, резюме Бухгалтерия, банк, финансы, аудит Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам