Работа в Украине » Работа в Харькове » Вакансия: секретарь!

Вакансия: секретарь!

Харьков, 10:47, пятница, 12.09.2014
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Завдання та обов'язки
 Приймає кореспонденцію, яка надходить на розгляд директору підприємства, передає її згідно з прийнятим рішенням до структурних підрозділів або конкретним виконавцям для використання в процесі роботи або підготовки відповідей.
 Веде діловодство, виконує різні операції із застосуванням комп’ютерної техніки, призначеної для збирання, оброблення і подання інформації для підготовки і прийняття рішень.
 Приймає документи і особисті заяви на підпис директора підприємства.
 Готує документи і матеріали, необхідні для роботи директорові підприємства.
 Організовує проведення телефонних переговорів директора підприємства, записує за його відсутності одержану інформацію і доводить до його відома її зміст, передає і приймає інформацію за допомогою приймально-переговорних пристроїв (телефакс, телекс, і т. ін.), а також телефонограми, своєчасно доводить до відома директора підприємства інформацію, одержану каналами зв’язку.
 Стежить за своєчасним розглядом і поданням структурними підрозділами та конкретними виконавцями документів, що надходять для виконання, перевіряє правильність оформлення підготовлених проектів документів, що передаються керівнику на підпис, забезпечує їх якісне редагування.
 За дорученням директора підприємства складає листи, запити, інші документи, готує відповіді авторам листів.
 Організовує прийом відвідувачів, сприяє оперативності розгляду прохань і пропозицій працівників..
 Формує справи відповідно до затвердженої номенклатури, забезпечує їх зберігання і в установлені терміни здає до архіву.

Компания: Svitlo
Телефон: 0636527307; 0968053443
Написать сообщение
Вакансии Svitlo (18)

Харьков: Офисный персонал, HR | #2218977 Вакансии в Харькове
Смотрите также:
Секретарь
Секретарь
Секретарь руководителя
Секретарь
Секретарь-оператор
работа Львов, вакансии Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Гостинично-ресторанный бизнес, трудоустройство Работа для студентов Докучаевск, вакансии Здолбунов, работа Львов, работа Геническ, работа Калиновка Киевская обл., вакансии Офисный персонал, HR Киев, вакансии Временная работа, работа на дому, поиск работы Ярмолинцы, работа Харьков, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Заставна, поиск работы Барановка, работа Разное Костополь, трудоустройство Вознесенск, работа Хмельницкий, поиск работы Киев, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Реклама, маркетинг, PR Николаев, поиск работы Днепропетровск, трудоустройство Новоград-Волынский, поиск работы Червоноармейск, поиск работы Киев, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Гвардейское, поиск работы Юриспруденция, консалтинг, страхование Киев, вакансии Работа за рубежом, вакансии Реклама, маркетинг, PR Великие Коровинцы, трудоустройство Разное Ерки, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Медицина, фармация Киев, резюме Разное, резюме Гостинично-ресторанный бизнес,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам