Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Сімейний вихователь (Соціальні батьки)

Вакансия: Сімейний вихователь (Соціальні батьки)

Киев, 11:37, вторник, 11.11.2014
Вакансия не актуальна
Зарплата:
Образование: среднее специальное
График работы: полный день

Запрошуємо до співпраці сімейні пари для роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування в Центр «Наші Діти». Центр «Наші Діти» є модельним пілотним проектом Структурного осередку Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні, що діє на підставі спеціальної постанови Кабінету Міністрів України. Його головна мета – це допомога дітям, що опинилися у скрутному становищі та надання їм можливості реалізувати себе та свої мрії в умовах максимально наближених до сімейних.
Вимоги:
 Вік 35 – 55 років.
 Наявність повної сім’ї (зареєстрований шлюб).
 Наявність власних повнолітніх дітей – надається перевага.
 Наявність вищої або середньої освіти (педагогічної, медичної, соціально-психологічної, можливо і в інших сферах) – надається перевага.
Умови для соціальних батьків:
 Безкоштовне проживання у сучасних умовах в п’ятикімнатній квартирі з меблями та необхідними побутовими приладами на території Центра «Наші Діти» в м. Києві на Березняках.
 Оплата комунальних послуг та утримання дітей за рахунок закладу. Сімейним батькам виділяється бюджет для придбання одягу, їжі та всього необхідного для дітей.
 У сімейній групі з парою соціальних батьків проживає не більше 6 дітей віком від 3 до 18 років, які навчаються в школах та дитсадках мікрорайону.
 Спільно з дітьми участь у приготуванні їжі, прибиранні квартири, пранні тощо.
 Сімейна група отримує постійну підтримку від психологів, логопедів, соціальних педагогів, вихователів та адміністрації Центра.
 Один із батьків працює в Центрі соціальною мамою (батьком), а інший - по спеціальності поза межами Центру та за сумісництвом в Центрі.
Ми гарантуємо:
 Достойну щомісячну оплату праці.
 Два вихідні в неділю, відпустку, оформлення за трудовою книжкою.
 Проходження тренінгів та семінарів для підвищення кваліфікації та особистого росту.

Перелік необхідних документів для проходження співбесіди:
 Автобіографія
 Резюме
 Мотиваційний лист

Будь ласка, надсилайте свої документи до 30 листопада 2014 року поштою за адресою: Проспект Павла Тичини, 28 Б, 02152 Київ, а/с 137, або на електронну адресу: office@gpu-society.org.

За додатковою інформацією звертайтеся:
за телефонами: (044) 550 42 86 або (044) 294 13 55, e-mail: office@gpu-society.org

Компания: СТРУКТУРНИЙ ОСЕРЕДОК НІМЕЦЬКО-ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА В УКРАЇНІ, Центр "Наші діти"
Контактное лицо: Анна
Телефон: 044 294 13 55
Написать сообщение
Вакансии СТРУКТУРНИЙ ОСЕРЕДОК НІМЕЦЬКО-ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА В УКРАЇНІ, Центр "Наші діти" (4)

Киев: Образование, наука, воспитание | #2221146 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Руководитель-воспитательница в детский сад-продленку
Воспитатель
Учитель дошкольная подготовка и подготовка младших классов
Соціальний педагог
воспитатель
вакансии Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому Полтава, трудоустройство Работа за рубежом, поиск работы Бобрка, трудоустройство Доманевка, вакансии Образование, наука, воспитание Киев, вакансии Работа за рубежом, вакансии Запорожье, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Катеринополь, поиск работы Белая Церковь, вакансии Работа за рубежом Мена, трудоустройство Работа за рубежом Чернигов, поиск работы Варва, работа Червоноград, вакансии Реклама, маркетинг, PR, работа Алексадровка, работа Ивано-Франково, работа Офисный персонал, HR Горняцкое, трудоустройство Одесса, трудоустройство Офисный персонал, HR Брагиновка, вакансии Временная работа, работа на дому Сумы, работа Каменное, работа Временная работа, работа на дому Чернигов, вакансии Торговля, продажи Одесса, вакансии Северодонецк, работа Офисный персонал, HR, вакансии Компьютерные технологии, IT, вакансии Медицина, фармация Киев, работа Харьков, трудоустройство Вольногорск, работа Южноукраинск, трудоустройство Временная работа, работа на дому Ивано-Франковск, вакансии Реклама, маркетинг, PR, резюме Работа для студентов Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам