Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Міліціонер

Вакансия: Міліціонер

Киев, 19:47, понедельник, 08.12.2014
Вакансия не актуальна
Зарплата: 2700 грн.
Возраст: от 18 до 29 лет
График работы: полный день

Головне Управління МВС України в місті Києві ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Запрошує для проходження служби в органах внутрішніх справ в місті Києві юнаків після проходження строкової служби в Збройних силах України які мають повну середню освіту.
Підрозділ виконує спеціальні завдання по охороні громадського порядку біля Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Будинку Уряду України.
Кандидати направляються на навчання в училище професійної підготовки працівників міліції, де їм виплачується стипендія щомісяця в розмірі 2000 гривень. Після закінчення навчання (5 місяців) кандидати зараховуються в полк міліції спеціального призначення ГУМВС України в місті Києві. Для іногородніх існує черга на поселення в гуртожиток та реєстрація в місті Києві. Надається безкоштовний проїзд в громадському транспорті міста Києва. Щорічно надається відпустка від 30 календарних днів без врахування проїзду по України до місця проведення відпустки та назад. Мінімальна заробітна плата становить від 2500 гривень, в подальшому збільшується. Є можливість отримувати додатковий заробіток у вільний від служби час. Безкоштовне медичне обслуговування у відомчі поліклініці та госпіталі.
На навчання направляються кандидати після проходження військово-лікарської комісії, вивчення за місцем мешкання. Після зарахування до штату підрозділу співробітник має можливість: стати на пільгову чергу на отримання житла в місті Києві, здобути вищу освіту в Київській національній академії внутрішніх справ України, піти на пенсію після 25 років вислуги в органах внутрішніх справ (в 45 років).

Компания: ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Контактное лицо: Сергій Миколайович
Телефон: 0632758480; 0989765750
Написать сообщение
Вакансии ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ (2)

Киев: Служба безопасности, охрана | #2224796 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Видеооператор
Водитель ГБР
Грузчик
Супервайзер по безопасности
Работа по контракту в Польше
поиск работы Реклама, маркетинг, PR Барановка, работа Работа за рубежом, работа Менеджеры среднего звена Новая Ушица, трудоустройство Киев, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Инженерия, производство, рабочие специальности Белая Церковь, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Реклама, маркетинг, PR Репки, трудоустройство Днепропетровск, трудоустройство Транспорт, автосервис, поиск работы Середина-Буда, работа Работа за рубежом, трудоустройство Работа за рубежом, работа Работа за рубежом, работа Офисный персонал, HR Завалье, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Збараж, работа Устиновка, поиск работы Работа за рубежом, поиск работы Работа за рубежом Винница, трудоустройство Компьютерные технологии, IT Великодолининское, поиск работы Работа за рубежом Полесское, вакансии Офисный персонал, HR Глобино, поиск работы Разное Новая Водолага, вакансии Сфера услуг, работа Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Временная работа, работа на дому Батурин, вакансии Офисный персонал, HR, вакансии Николаев, работа Алексадровка, поиск работы Болград, поиск работы Образование, наука, воспитание, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, работа Компьютерные технологии, IT, резюме Торговля, продажи, резюме Запорожье,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам