Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Міліціонер полку спецпризначення

Вакансия: Міліціонер полку спецпризначення

Киев, 19:47, понедельник, 08.12.2014
Вакансия не актуальна
Зарплата: 2700 грн.

Головне Управління МВС України в місті Києві ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Запрошує для проходження служби в органах внутрішніх справ в місті Києві юнаків після проходження строкової служби в Збройних силах України які мають повну середню освіту.
Підрозділ виконує спеціальні завдання по охороні громадського порядку біля Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Будинку Уряду України.
Кандидати направляються на навчання в училище професійної підготовки працівників міліції, де їм виплачується стипендія щомісяця в розмірі 2000 гривень. Після закінчення навчання (5 місяців) кандидати зараховуються в полк міліції спеціального призначення ГУМВС України в місті Києві. Для іногородніх існує черга на поселення в гуртожиток та реєстрація в місті Києві. Надається безкоштовний проїзд в громадському транспорті міста Києва. Щорічно надається відпустка від 30 календарних днів без врахування проїзду по України до місця проведення відпустки та назад. Мінімальна заробітна плата становить від 2500 гривень, в подальшому збільшується. Є можливість отримувати додатковий заробіток у вільний від служби час. Безкоштовне медичне обслуговування у відомчі поліклініці та госпіталі.
На навчання направляються кандидати після проходження військово-лікарської комісії, вивчення за місцем мешкання. Після зарахування до штату підрозділу співробітник має можливість: стати на пільгову чергу на отримання житла в місті Києві, здобути вищу освіту в Київській національній академії внутрішніх справ України, піти на пенсію після 25 років вислуги в органах внутрішніх справ (в 45 років).
При собі необхідно мати: Паспорт, військовий квиток, службову та медичну характеристику з армії; ксерокопії свідоцтв: про народження, одруження, розлучення всіх членів родини; паспорта кандидата та його рідних (ст. 1.2. та.10.11.), атестат (диплом) про середню освіту та інших навчальних закладів які закінчив, з випискою оцінок, ідентифікаційний код.

Компания: ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Контактное лицо: Сергій Миколайович
Телефон: 0632758480; 0989765750
Написать сообщение
Вакансии ПОЛК МІЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ (2)

Киев: Служба безопасности, охрана | #2224797 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Охранник-администратор
Оператор видеонаблюдения
Старший смены
Охранник
Сотрудник службы безопасности
вакансии Менеджеры среднего звена, работа Работа за рубежом Ивано-Франковск, вакансии Реклама, маркетинг, PR Кировоград, работа Дубно, вакансии Белая Церковь, поиск работы Херсон, поиск работы Офисный персонал, HR, работа Работа для студентов, вакансии Харьков, вакансии Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Компьютерные технологии, IT Ширяево, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Чернигов, поиск работы Днепропетровск, вакансии Офисный персонал, HR Рогатин, трудоустройство Образование, наука, воспитание, работа Работа для студентов Полтава, трудоустройство Бухгалтерия, банк, финансы, аудит, вакансии Временная работа, работа на дому Нововолынск, работа Менеджеры среднего звена, работа Реклама, маркетинг, PR Тростянец, трудоустройство Временная работа, работа на дому Жашков, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Вышгород, резюме Николаев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам