Работа в Украине » Работа в Сумах » Вакансия: Працівники на фірму по виробництвурульових систем/збір рульових колонок(Польща)

Вакансия: Працівники на фірму по виробництвурульових систем/збір рульових колонок(Польща)

Сумы, 10:40, среда, 21.03.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Компанія проводить набір фізичних працівників для свого клієнта, сучасної фірми, яка здійснює діяльність в автомобільній галузі – виробництво рульових систем/збір рульових колонок

Місто Bielsko-Biała, województwo śląskie.

Зарплатня: 8,50 зл нетто за годину

Перед початком роботи працівники проходять навчання протягом 5 робочих днів, яке закінчується іспитом.

Увага! Робота з мастилами та гумами, може викликати алергічну реакцію.

Робота полягає на трьох етапах:

- вкладання кабелю до елементів;

- обслуговування станків (токарських, автоматaх та термопластавтоматах);

- робота фізична на продукційних лініях, збір деталі «з нуля» кожен наступний працівник додає до виробу якийсь елемент, для жінок загальна вага виробу максимум 12 кг, для чоловіків - 20 кг. Працівник в процесі виробництва не піднімає/не переносить цілий виріб, а тільки окремі елементи, вагою до 5 кг.

На кожному робочому місці є інструкція (польською мовою), дотримання якої є обов’язковим. Також буде присутній польсько-україно-російськомовний кординатор який допомагатиме прочитати та розібратись в інструкції.

До обов’язків працівника також входить організація та дотримання порядку та чистоти свого робочого місця і первинне обслуговування робочих засобів.

Пропонуємо:

1. Стабільну і легальну роботу,

2. Професійну обслугу зі сторони роботодавця,

3. Безкоштовне проживання,

4. Виплата зарплати до 15-го числа кожного місяця на рахунок в польському банку,

5. Роботу по 12 годин, 6 днів на тиждень, в 2 зміни. (Протягом періоду навчання - перших 5 робочих днів – робота по 8 год в день).

Вимоги: освіта та кваліфікації не вимагаються, натомість:

• швидкість та точність рухів;

• висока особиста культура;

• працьовитість, самостійність та відповідальність;

• прихильність та висока мотивація до роботи;

• без шкідливих звичок."

Контактная информация:(095)076-26-00 (093)551-89-42 Виктория

e-mail:krok-svit14@ukr.net; web:k-svit.com

Компания: ООО Крок-Свит
Контактное лицо: ЛАРИСА
Телефон: 0960240129; 0958663578
Написать сообщение
Web: www.k-svit.com
Вакансии ООО Крок-Свит (190)

Сумы: Работа за рубежом | #2339361 Вакансии в Сумах
Смотрите также:
Рабочий на производство (Польша)
Рабочий на производство. Польша
Рабочий на ремонт европаллет. Германия
Рабочий в ресторан. Германия
(Польша) нужны швеи.
поиск работы Работа за рубежом, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Реклама, маркетинг, PR Орехов, поиск работы Теплик, вакансии Менеджеры среднего звена Городница, вакансии Временная работа, работа на дому Кировоград, работа Одесса, работа Работа для студентов Ужгород, вакансии Гостинично-ресторанный бизнес, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Временная работа, работа на дому, поиск работы Офисный персонал, HR, поиск работы Работа за рубежом Барановка, работа Офисный персонал, HR, трудоустройство Запорожье, трудоустройство Офисный персонал, HR, поиск работы Руководство, топ-менеджмент, вакансии Реклама, маркетинг, PR Борисполь, работа Временная работа, работа на дому, работа Офисный персонал, HR, вакансии Нововоронцовка, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Временная работа, работа на дому Барановка, трудоустройство Служба безопасности, охрана Голая Пристань, вакансии Торговля, продажи Киев, вакансии Временная работа, работа на дому, поиск работы Сфера услуг, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Временная работа, работа на дому, работа СМИ, редактирование, переводы Киев, трудоустройство Работа за рубежом Умань, трудоустройство Днепропетровск, трудоустройство Знаменка-Вторая, вакансии Работа за рубежом, поиск работы Одесса, трудоустройство Киев, вакансии Менеджеры среднего звена Макаров, резюме Инженерия, производство, рабочие специальности,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам