Вакансия: Майстер

Чернигов, 10:41, четверг, 15.06.2017
Вакансия не актуальна
Зарплата: 3100 грн.
Опыт работы: 3 года
Образование: высшее
График работы: полный день

Повна або базова вища технічна освіта - магістр, спеціаліст, бакалавр.
Бажаний напрям підготовки «Нафтогазова справа».
Керівництво роботою персоналу бригади.
Виконання інженерно – технічних заходів по попередженню аварій, нещасних випадків, які пов’язані з експлуатацією газового устаткування і механізмів.
Організація робіт безпечної та безаварійної з експлуатації систем газопостачання, підземних газопроводів та споруд на них відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.
Організація та виконання робіт з обслуговування газопроводів та споруд на них, газового обладнання житлових будинків, комунально – побутових об’єктів.
Організація та виконання робіт з технічного обслуговування систем газопостачання та забезпечення безпечного газопостачання споживачів природним газом.
Забезпечення профілактичного обслуговування та поточного ремонту підземних газопроводів та споруд на них.
Якісне ведення технічної документації на газопроводи і газове устаткування, а також забезпечення наявності в ГРП, ШГРП виробничих інструкцій, інструкцій з пожежної безпеки.
Здійснення відомчого контролю за дотриманням вимог Правил безпеки систем газопостачання та виробничих інструкцій підлеглим персоналом.
Організація та керування газонебезпечними роботами.
Здійснення контролю за справністю приладів та технічних засобів вимірювань, організація їх ремонту та перевірки.
Впевнений користувач ПК, MS Office (Word, Excel).
Випробувальний строк 3 місяці.

Компания: ПАТ «Чернігівгаз»
Контактное лицо: Калиновський Олександр
Телефон: 0462651273
Написать сообщение
Web: cn.104.ua/
Вакансии ПАТ «Чернігівгаз» (11)

Чернигов: Инженерия, производство, рабочие специальности | #2351069 Вакансии в Чернигове
Смотрите также:
Теплотехник
Майстер з ремонту побутової техніки
Мастер цеха металлообработки
Монтажник кондиционеров и вентиляции
Мастер по производству
поиск работы Гостинично-ресторанный бизнес, поиск работы Временная работа, работа на дому Любомль, работа Реклама, маркетинг, PR Киев, работа Реклама, маркетинг, PR Харьков, вакансии Разное, трудоустройство Менеджеры среднего звена Бердичев, вакансии Ильинцы, вакансии Белая Церковь, работа Работа для студентов Луцк, поиск работы Котовск, работа Турийск, работа Временная работа, работа на дому, работа Киев, трудоустройство Руководство, топ-менеджмент, работа Менеджеры среднего звена, работа Кривой Рог, трудоустройство Временная работа, работа на дому Баштанка, поиск работы Офисный персонал, HR, трудоустройство Бухгалтерия, банк, финансы, аудит Днепропетровск, вакансии Онуфриевка, поиск работы Берестечко, вакансии Строительство, архитектура, недвижимость, вакансии Згуровка, трудоустройство Конотоп, работа Харьков, вакансии Временная работа, работа на дому Вишневое, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Томашполь, вакансии Реклама, маркетинг, PR Городня, вакансии Николаев, резюме Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам