Работа в Украине » Работа в Хмельницком » Вакансия: Робота за кордоном для будівельників, муляр - Чехія

Вакансия: Робота за кордоном для будівельників, муляр - Чехія

Хмельницкий, 20:19, воскресенье, 13.01.2019
Вакансия не актуальна
Зарплата:
Опыт работы: 1 год
Образование: среднее специальное
Пол: мужчина
График работы: полный день

Робота на сході Європи в Чехії - Муляром (будівельник). Вакансії для чоловіків, робота на будові - муляри (Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи). Вимоги, набір працівників за данними критеріями: хлопці - мужчини від 20 до 55 років (бажано), фізично здорові, без особливих скарг, відповідальне ставлення до поставлених задач, досвід роботи за спеціальністю-професією та знання своїх обовязків від 1 року, розуміти креслення, знання Чеської мови вітається. Опис і обовязки виконуваних робіт на будівельному обєкті: початок будівництва - будується новий обєкт з нуля (нульовий цикл), праця на новобудові, мурувати стіни з блоків, (газоблоки, шлакоблоки, керамоблоки - залежить від обєкта та зовнішньої стіни чи внутрішніх перестінків, виконання будівельних робіт на обєкті Буд. компанії..., робота в бригаді та самостійно. працівника, читання та розуміння технічних креслень. Харчування власне - за свій рахунок. Проживання від роботодавця - житлом забезпечує працедавець.
Вакансії для громадян України у Брно.

Забезпечення юридичною підтримкою Українців у Польщі: депортації, відмови, невиплати, страхові випадки, представництво у судах та поліції. Візова підтримка в Чехію, Словаччину, Америку-США, Литву, Нідерланди, Афганістан, Катар, Польща і Карта Поляка. Робота в Європі - Польща, Чехія, Словаччина, Німеччина, Бельгія, Данія, Голландія, Прибалтика на сайті:

Компания: Transnatіonal Consulting Services
Контактное лицо: Игорь Петрович
Телефон: +380970091899; +380956412566
Написать сообщение
Web: www.robota.org.ua
Вакансии Transnatіonal Consulting Services (316)

Хмельницкий: Работа за рубежом | #2365282 Вакансии в Хмельницком
Смотрите также:
Арматурщики. Польша
На постоянную работу строители в Польшу.
Штукатур. Польша
Строители в Польшу.
Каменщик. Польша
работа Белая Церковь, трудоустройство Торговля, продажи, поиск работы Работа за рубежом Житомир, работа Временная работа, работа на дому Тернополь, работа Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Инженерия, производство, рабочие специальности Измаил, вакансии Ресторанный бизнес, кулинария, работа Гостинично-ресторанный бизнес, работа Временная работа, работа на дому Ковель, поиск работы Компьютерные технологии, IT Калуж, вакансии Офисный персонал, HR Виньковцы, вакансии Работа за рубежом, поиск работы Острог, трудоустройство Временная работа, работа на дому Оратов, вакансии Работа за рубежом, работа Староконстантинов, поиск работы Торговля, продажи, трудоустройство Офисный персонал, HR, поиск работы Работа для студентов Хмельник, работа Временная работа, работа на дому Каменка-Днепровская, работа Работа за рубежом Черновцы, вакансии Ровно, вакансии Ресторанный бизнес, кулинария Ивано-Франковск, вакансии Реклама, маркетинг, PR Тростянец, вакансии Реклама, маркетинг, PR Прилуки, поиск работы Винница, работа Строительство, архитектура, недвижимость, вакансии Градижск, резюме Ромны,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам