Работа в Украине » Работа в Прилуках » Вакансия: Керуючий Прилуцьким відділенням (м. Прилуки)

Вакансия: Керуючий Прилуцьким відділенням (м. Прилуки)

Прилуки, 10:41, четверг, 15.06.2017
Вакансия не актуальна
Зарплата: 16000 грн.
Опыт работы: 5+ лет
Образование: высшее
График работы: полный день

Повна вища технічна або економічна освіта - магістр, спеціаліст.
Бажана спеціальність «Нафтогазова інженерія та технології» або «Менеджмент» чи «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Контролює процеси та стандарти обслуговування клієнтів на віддалених робочих місцях працівників, що розташовані у межах відділення.
Забезпечує вирішення в оперативному режимі проблем клієнтів, в тому числі вирішення конфліктних ситуацій.
Забезпечує взаємодію з місцевими органами влади, контролюючими органами, засобами масової інформації та громадськістю, які знаходяться в межах відділення.
Організовує та планує, здійснює контроль за роботою працівників відділення.
Систематично здійснює перевірку дотримання працівниками на робочих місцях вимог правил та норм з охорони праці, протипожежних та санітарних норм, стану захисних засобів, інструментів, приладів, сигналізації, огороджень, вентиляційних систем. Вживати заходів щодо усунення недоліків.
Забезпечує підтримання в працездатному стані систем та обладнання для повідомлення, сигналізації, а також захисту від аварій, вибухів, пожеж і травматизму.
Забезпечує збереження матеріальних цінностей, раціональне використання приміщень, обладнання, устаткування, транспортних засобів, електричної енергії, виконання санітарних та протипожежних правил.
Забезпечує збереження документації, що стосується відділення та його діяльності.
Розроблює аналітичні, довідкові, інформаційні та інші матеріали, що стосуються адміністративних проблем відділення, управлінських та операційних звітів, операційних процедур з метою поліпшення (оптимізації) діяльності ПАТ «Чернігівгаз».
Виконує рішення Правління та Голови Правління ПАТ «Чернігівгаз».
Здійснює поточне керівництво відділенням, забезпечує виконання завдань, передбачених Статутом ПАТ «Чернігівгаз» та положеннями ПАТ «Чернігівгаз».
Відповідає та покращує за загальні результати роботи відділення.
Забезпечує збереження та ефективне використання основних фондів та іншого майна відділення і ПАТ «Чернігівгаз».
Забезпечує особистий розгляд та організовує належне і своєчасне виконання наказів, розпоряджень та вказівок Голови Правління ПАТ «Чернігівгаз».
У межах компетенції та в установлені строки, розглядає та належно реагує на заяви і звернення громадян та підлеглих працівників.

Впевнений користувач ПК, MS Office (Word, Excel).

Стаж роботи в газовому господарстві на керівних посадах (майстер, начальник дільниці, начальник відділу, начальник управління, тощо) не менше 3 років, або не менше 5 років роботи у нафтогазовій сфері.

Випробувальний строк 3 місяці.

Компания: ПАТ «Чернігівгаз»
Контактное лицо: Калиновський Олександр
Телефон: 0462651273
Написать сообщение
Web: cn.104.ua/
Вакансии ПАТ «Чернігівгаз» (11)

Прилуки: Руководство, топ-менеджмент | #2373907 Вакансии в Прилуках
Смотрите также:
Дополнительный или основной доход.
Консультант онлайн
Спеціаліст з підбору персоналу
Керівник мережі магазинів
Менеджер з реклами
поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Запорожье, трудоустройство Запорожье, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Херсон, вакансии Работа за рубежом, работа Ладыжин, поиск работы Сфера услуг Ужгород, работа Образование, наука, воспитание, работа Днепропетровск, поиск работы Киев, работа Временная работа, работа на дому Славутич, трудоустройство Временная работа, работа на дому Кировоград, вакансии Работа за рубежом Харьков, трудоустройство Менеджеры среднего звена Одесса, вакансии Коростень, работа Ивано-Франковск, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, вакансии Щорс, поиск работы Временная работа, работа на дому Олевск, трудоустройство Полтава, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, вакансии Киев, работа Работа за рубежом Львов, поиск работы Разное, работа Реклама, маркетинг, PR Татарбунары, вакансии Новоселица, поиск работы Временная работа, работа на дому Ананьев, работа Николаев, работа Компьютерные технологии, IT Новопсков, работа Работа за рубежом Винница, трудоустройство Одесса, работа Переяслав-Хмельницкий, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Калуж, резюме Бухгалтерия, банк, финансы, аудит Ивано-Франковск, резюме Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам