Работа в Украине » Работа в Кировограде » Вакансия: Робота для жінок. Місто: Шрем. Роботи по установці кабелів, дрібних пучків.

Вакансия: Робота для жінок. Місто: Шрем. Роботи по установці кабелів, дрібних пучків.

Кировоград, 09:37, вторник, 04.02.2020
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Робота для жінок. Місто: Шрем. Роботи по установці кабелів, дрібних пучків. Дуже важливо: хороший зір і розрізнення кольорів. В основному робота сидяча. Ставка: 11,91 злотих брутто. Житло:450-600 злотих. Робота у дві зміни. Статутна премія: 100 злотих, премія за ефективність: до 200 злотих. Можна виконувати дрібну роботи вдома - до 700 злотих брутто.
> 3) Працівник на складі одягу. Пакування, сортування та перевірка якості одягу на заводі нової, купленої в інтернет-магазинах. Робота з комп'ютером на базовому рівні!Роботодавець перероблює запрошення, очікувати 2 тижні!
> Робота у 3 зміни:
> Надгодини - так. Ставка: 12 злотих брутто.
> робота в надгодинах + 50%(16,51)
> робота у вихідні + 100%(22,02)
> робота в нічну зміну з додатком + 20%.
> Премія в залежності від того, чи виконані норми: від 0zł до 500 злотих. Житло - безкоштовне. Від 2 до 4 осіб у кімнаті (пари теж у 4-місних номерах - немає гарантії, що пара буде в 2-місному номері). Доїзд до праці — відсутній.

Компания: ВІЗОВИЙ ЦЕНТР "ФОРТУНА"
Контактное лицо: Соломія
Телефон: 0506246176; 0973048767
Написать сообщение
Вакансии ВІЗОВИЙ ЦЕНТР "ФОРТУНА" (2126)

Кировоград: Работа за рубежом | #2375189 Вакансии в Кировограде
Смотрите также:
Рабочий на рыб завод. Польша
Рабочий на производство. Польша
Рабочий на ремонт европаллет. Германия
(Польша) нужны швеи.
Рабочие на склад минводы. Германия
трудоустройство Руководство, топ-менеджмент Червоноград, трудоустройство Староконстантинов, работа Широкое, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Временная работа, работа на дому Мерефа, трудоустройство Транспорт, автосервис, поиск работы Львов, поиск работы Каменка-Днепровская, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Ладыжин, трудоустройство Киев, трудоустройство Временная работа, работа на дому Глухов, вакансии Липовец, вакансии Винники, работа Временная работа, работа на дому, работа Работа за рубежом Любешов, поиск работы Офисный персонал, HR, трудоустройство Борислав, работа Винница, поиск работы Новый Буг, вакансии Щорс, работа Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Временная работа, работа на дому Коминтерновское, вакансии Компьютерные технологии, IT, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Реклама, маркетинг, PR Кривое Озеро, поиск работы Временная работа, работа на дому Житомир, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Новомосковск, трудоустройство Офисный персонал, HR Кицмань, поиск работы Временная работа, работа на дому Батурин, поиск работы Александрия, вакансии Служба безопасности, охрана Киев, вакансии Работа для студентов Иваничи, резюме Разное Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам