Работа в Украине » Работа в Ивано-Франковске » Вакансия: Компанія виробляє джгути проводів для автомобілів* в Польщі

Вакансия: Компанія виробляє джгути проводів для автомобілів* в Польщі

Ивано-Франковск, 12:15, понедельник, 25.06.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Місто Прушкув під Варшавою близько 15 км
Компанія виробляє джгути проводів для автомобілів*, а також нагрівальні мати для сидінь. В основному робота ручна, іноді не пов'язані з обслуговуванням машин. Робота досить легка, на частині позицій стоячи. В залі немає пилу , шуму і т. д. Робота на постійній основі, потрібно добре працювати і вільно говорять по-польськи
Робота за трудовим договором
Зарплата 12-брутто/годину, є доплати за понаднормові, еквівалент за не використану відпустку
Багато видів бонусів – кожні півроку 997zł брутто, кожен місяць від 100 до 400 злотих за продуктивність / якість , премії за команду і т. д.
Загалом, кожен заробляє як мінімум 1800zł нетто
Житло і транспорт до роботи безкоштовно
Номери 4-5 місцеві (ми не поділяємо номерів для сімейних пар, 2-місцевих) – за те, що кожен може знайти собі житло на свій розсуд.
Люди повинні мати гарний зір (дуже дрібні деталі), а також повинні бути в змозі стояти на ногах, 8 годин в день. Бажано до 40 років. Нам потрібно більше Жінок та сімейних Пар, ніж самих Чоловіків.

Компания: Фортуна
Контактное лицо: Леся
Телефон: 099 531 27 62; 097487 42 83
Написать сообщение
Вакансии Фортуна (981)

Ивано-Франковск: Работа за рубежом | #2377635 Вакансии в Ивано-Франковске
Смотрите также:
пакувальник на склад
061902-NUL Слесарь-монтажник (Польша)
Термінова реєстрація, документи для візи
050702-NTD Работники на производство веночков (Польша)
водій в Польщу
трудоустройство Заречное, поиск работы Офисный персонал, HR Белики, вакансии Торговля, продажи, вакансии Реклама, маркетинг, PR, вакансии Одесса, работа Реклама, маркетинг, PR, вакансии Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Работа за рубежом, поиск работы Компьютерные технологии, IT Заболотье, работа Менеджеры среднего звена Житомир, трудоустройство Торговля, продажи, вакансии Реклама, маркетинг, PR Ужгород, поиск работы Краснокутск, трудоустройство Энергодар, вакансии Офисный персонал, HR, работа Офисный персонал, HR, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, работа Временная работа, работа на дому Новомосковск, трудоустройство Разное, работа Дашев, вакансии Работа за рубежом, поиск работы Тернополь, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Харьков, работа Реклама, маркетинг, PR, вакансии Реклама, маркетинг, PR Измаил, вакансии Логистика, склад, ВЭД, поиск работы Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Николаев, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Временная работа, работа на дому, вакансии Компьютерные технологии, IT, резюме Руководство, топ-менеджмент,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам