Работа в Украине » Работа в Владимир-Волынском » Вакансия: Робота для чол/жін на складі запчастин для Volkswagen

Вакансия: Робота для чол/жін на складі запчастин для Volkswagen

Владимир-Волынский, 13:31, вторник, 19.12.2017
Вакансия не актуальна
Зарплата:

Компанія для свого клієнта, логістичної компанії, яка здійснює діяльність у галузі сортування та поставки автомобільних запчастин для Volkswagen, проводить набір фізичних працівників/операторiв вилочного навантажувача.

Місце роботи: місто Сважендз (m. Swarzędz), біля м. Познань.

Робота полягає на комплектацiї, сортуванні, описі деталей. В залежності від потреби підприємства і бажання жінки можуть також працювати операторами вилочного навантажувача.

Для того, щоб мати можливість працювати оператором вилочного навантажувача необхідно необхідно пройти курс-навчання, який закінчується практичним іспитом. Даний курс коштує 500 злотих, його оплачує роботодавець. За кожний тиждень навчання працівники отримують оплату в сумі 100 злотих нетто.

Роботодавець зацікавлений в довготерміновій співпраці, для цього надаємо всі документи для виготовлення карти побиту (продовження легального перебування і праці на території Республіки Польща, без необхідності виїзду/виготовлення візи).
Проживання в місті Сважендз. Витрати на транспорт покриває працівник, проїзний квиток на місяць коштує 38 зл. До місця роботи можна доїхати на громадському транспорті або дійти пішки.
Пропонуємо:
1. Стабільну і легальну роботу;

2. Професійну обслугу зі сторони роботодавця;

3. Безкоштовне проживання;

4. Виплата зарплати до 15-го числа кожного місяця на рахунок в банку;

5. Роботу 8 годин + надгодини (в середньому 200-280 годин в місяць), 6 днів на тиждень в 3 зміни.

Вимоги:
1.Обов'язково: досвід управління транспортним засобом: автомобіль, трактор, мотоцикл і т.п.;

2.Досвід управління вилочним навантажувачем не вимагається;

3.Працьовитість, самостійність та відповідальність;

4.Висока мотивація до роботи;

5.Без шкідливих звичок,

6.Відсутність медичних протипоказань.
Зарплатня:
Першi три мiсяцi - 10 зл нетто за год, пiзнiше – 10,50 зл нетто за год. Після пропрацьованих півроку, ставка підвищується до 11,50 зл нетто за год.

Компания: Крок-Свит
Контактное лицо: Аня
Телефон: 0960240129; 0958663578
Написать сообщение
Web: www.k-svit.com
Вакансии Крок-Свит (222)

Владимир-Волынский: Работа за рубежом | #2394507 Вакансии в Владимир-Волынском
Смотрите также:
Робота в Польщі (будова)
Рабочий на производство. Польша
Рабочий в ресторан. Германия
Рабочий на ремонт европаллет. Германия
(Польша) нужны швеи.
поиск работы Ингулец, трудоустройство Работа для студентов Городок, вакансии Делятин, поиск работы Инженерия, производство, рабочие специальности Киев, работа Луганск, трудоустройство Офисный персонал, HR, вакансии Офисный персонал, HR Конотоп, вакансии Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, вакансии Конотоп, вакансии Менеджеры среднего звена Борислав, трудоустройство Горняк, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Горностаевка, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Куликовка, поиск работы Разное Вороновица, поиск работы Сторожинец, вакансии Работа за рубежом, поиск работы Временная работа, работа на дому, работа Киев, поиск работы Борисполь, вакансии Менеджеры среднего звена, вакансии Славута, поиск работы Временная работа, работа на дому Калуж, вакансии Временная работа, работа на дому Сарны, вакансии Офисный персонал, HR Днепропетровск, работа Работа за рубежом Одесса, вакансии Ивано-Франковск, трудоустройство Сумы, вакансии Офисный персонал, HR Ужгород, трудоустройство Кременчуг, трудоустройство Временная работа, работа на дому Свалява, поиск работы Разное, резюме Компьютерные технологии, IT Рубежное, резюме Киев, резюме Сумы,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам