Работа в Украине » Работа в Базалии » Вакансия: Пакувальники печива на фабрику LUMAR в Польщу (Бичина)

Вакансия: Пакувальники печива на фабрику LUMAR в Польщу (Бичина)

Базалия, 11:11, пятница, 27.10.2017
Вакансия не актуальна
Зарплата: 20000 грн.
Образование: среднее
Возраст: от 18 до 50 лет
График работы: полный день

Стать: - Жінки і чоловіки від 18 до 50 років. Робочий графік: - 10-12-годинний робочий день, 6-денний робочий тиждень. Зарплата: - 10,5 - 11 зл/год; - Нічні зміни оплачуються вище; - Можливі понаднормові години; - ЗП виплачується з 10 по 20 число кожного місяця, на Вашу банківську картку.
Обов'язки: Жінки: робота на конвеєрі, упаковка товару, перевірка якості, прибирання робочого місця.
Чоловіки: відповідають за складування товару, робота в складі, допомога на виробництві.
Необхідні документи: - Санітарна книжка (коштує 100зл., вираховується з першої з/п). Житло: - Житло безкоштовно (європейські гуртожитки блочного типу); - По 2 - 3 людини в кімнаті, всі умови. Підстава знаходження за кордоном: - Мультивіза D 05 (допомагаємо у її відкритті). Вигода пропозиції: - Хорошим працівникам буде надано воєводське запрошення (360/360 днів)
Ми створили зручну систему співпраці з тими регіонами, в яких ще немає представництва компанії WorkCentr. Якщо у Вас немає можливості приїхати, договір на підписання може бути доставлено в Ваше місто на будь-яке, зручне для Вас, відділення Нової Пошти. Для оформлення договору з нашою компанією потрібен національний паспорт і закордонний паспорт.
Тільки офіційне працевлаштування від перевірених роками роботодавців. Контракт з роботодавцем підписується терміном від 3 до 6 місяців, в залежності від Вашого бажання. _______________________________________________________________________________
ТОВ «Ворк Центр» працює на підставі ліцензії Міністерства соціальної політики України "Посередництво у працевлаштуванні за кордоном". Наказ № 675 від 17.06.2016. Наша адреса: м Вінниця, проспект Космонавтів 7
Працюємо з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00, перерва з 13:00 до 14:00 Наш сайт: http://workcentr.com.ua/ ______________________________________________________________Більш детальну інформацію, з приводу актуальних вакансій, Ви можете отримати, зв'язавшись з нами. Консультація БЕЗКОШТОВНА !

Компания: ООО "Work Centr"
Контактное лицо: Юлия Пюро
Телефон: 068 171 41 78
Написать сообщение
Web: workcentr.com.ua
Вакансии ООО "Work Centr" (806)

Базалия: Работа за рубежом | #2396992 Вакансии в Базалии
Смотрите также:
рабочий в Польшу
Водитель кат. В
Работа на заводе «Peugeot», Словакия
Різноробочі на фабрику печива LUMAR в Польщу (Бичина)
Работа на завод телевизоров Philips
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам