Работа в Украине » Работа в Головно » Вакансия: Робота за комп’ютером віддалено. Є навчання і безкоштовно

Вакансия: Робота за комп’ютером віддалено. Є навчання і безкоштовно

Головно, 20:21, пятница, 02.03.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата: 7500 грн.
Пол: женщина
Возраст: от 20 лет
График работы: свободный график

На даний момент маємо пропонувати усім бажаючим дуже зручну можливість працювати віддалено за комп’ютером, тут також буде і присутність кар'єрного зростання. Дохід дуже високий, тож усі, хто вчаться у нас й тримають партнерство отримують дохід не менше 4500грн на місяць. Графік вільний, працюємо у свій визначений час не витрачаючи більше, аніж чотирьох годин на день. Мається офіційне оформлення, тим самим і присутність усього документального пакету працевлаштування. Заробіток нараховуватиметься на вашу банківську картку.
Якщо бажаєте спробувати новий напрям в роботі, отримати фінансову незалежність, тримати працю у дружньому колективі – тоді приєднуйтеся. У цьму всьому ми Вам обов’язково допоможемо, ми допоможемо Вам отримати свободу та вільність. Ми лише всього передаємо свій досвід, пройдені такі шляхи вже не одною людиною.
Нічим тут ризикувати не будемо, бо нічого й не вкладуємо, не існує ніяких страхових зносів, або чого іншого. Суть роботи - це розміщення різних об’яв, пропозицій співпраці.

Компания: Lana
Телефон: +380971873263
Написать сообщение
Вакансии Lana (430)

Головно: Реклама, маркетинг, PR | #2406129 Вакансии в Головно
Смотрите также:
для консультативной работы нужен персонал
Официальная работа в интернете
Работа на дому,подработка
Бренд менеджер, удаленно
Сотрудник для ведения клиентской базы онлайн
поиск работы Временная работа, работа на дому Каменец-Подольский, работа Вергулевка, поиск работы Сумы, трудоустройство Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Временная работа, работа на дому, вакансии Изюм, поиск работы Работа за рубежом, вакансии Компьютерные технологии, IT, вакансии Офисный персонал, HR, трудоустройство Ужгород, поиск работы Офисный персонал, HR, вакансии Бахмач, вакансии Реклама, маркетинг, PR Тернополь, работа Васильков, вакансии Ольшанка, трудоустройство Светловодск, трудоустройство Киев, работа Временная работа, работа на дому Новгород Северский, вакансии Разное, работа Медицина, фармация Киев, трудоустройство Заболотов, поиск работы Временная работа, работа на дому Обухов, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Ивано-Франковск, работа Великий Березный, работа Разное, резюме Сфера услуг, резюме Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам