Работа в Украине » Работа в Казанке » Вакансия: Женщины , надомная работа в интернет!!

Вакансия: Женщины , надомная работа в интернет!!

Казанка, 20:49, суббота, 17.03.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата: 6500 грн.
Образование: среднее
Пол: женщина
Возраст: от 18 до 50 лет
График работы: свободный график

"Пропонуємо роботу на дому ""торгового менеджера"", ""контент-менеджера""

Вимоги: наявність ПК, інтернету, комунікабельність, порядність, бажання працювати, наявність щодня вільного часу 3-4 години, досвід роботи по дропшипінгу, досвід роботи через соцмережі, наявність торгових сторінок у соцмережах, дошках оголошень, власного сайту

Обов'язки: продаж товару на своїх торгових сторінках в соцмережах, дошках оголошень, сайтах та інше, розмістивши фото та інформацыю з нашого сайту по системі дропшипінг.
Посади: контент-менеджер, менеджер по продажам на дому

Умови роботи:

Робота на дому: продаж товару на своїх торгових сторінках в соцмережах, дошках оголошень, сайтах та інше, розмістивши фото та інформацыю з нашого сайту по системі дропшипінг.

Які переваги даного виду роботи для Вас: -Відсутність мінімального замовлення - Ви не робите закупівлю товару і не витрачаєте на доставку - Ви економите свій час і час вашого клієнта, оскільки не потрібно чекати товар від постачальника, а після відправляти клієнту. Досить оформити замовлення у нас, відправити дані вашого покупця, після чого ми спакуємо і відправимо товар безпосередньо Вашому клієнту, а Вам залишиться тільки повідомити йому номер відправлення. - Дропшиппінг не вимагає ніяких вкладень і витрат грошей, це робота без єдиного ризику! Ви можете вести роботу маючи лише комп'ютер, інтернет.

Види посад:

1) ""Контент менеджер"" - продає товар від свого імені, розміщує товар на своїх торгових сторінках, сайтах, дошках оголошень, ціну на товар ставить нашу роздрібну або яку вважає за потрібне, паралельно може продавати свій товар, дохід отримує у вигляді різниці між своєю роздрібної та нашій оптовою ціною.

2) ""Торговий менеджер"" - продає товар в соцмережах від імені компанії, отримує навчання, щоденні рекомендації для успішності продажів, продає за роздрібною ціною компанії, отримує дохід у вигляді різниці між роздрібною і оптовою ціною. Отримує заохочення, бонуси, премії."

Компания: Экспресс карьера
Контактное лицо: Olga Shwayuk
Телефон: 0663648777
Написать сообщение
Вакансии Экспресс карьера (199)

Казанка: Временная работа, работа на дому | #2418229 Вакансии в Казанке
Смотрите также:
Работа дома, подработка 3-4 часа
Размещение интернет объявлений
Работа в интернете.
Робота для молодих мам.
Менеджер
поиск работы Разное, поиск работы Разное Запорожье, вакансии Реклама, маркетинг, PR Готвальд, вакансии Ужгород, поиск работы Работа за рубежом, поиск работы Гаспра, работа Тетиев, трудоустройство Краматорск, работа Реклама, маркетинг, PR Яготин, трудоустройство Ресторанный бизнес, кулинария, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Казатин, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Компанеевка, вакансии Временная работа, работа на дому Сторожинец, вакансии Реклама, маркетинг, PR Овидиополь, работа Торговля, продажи, вакансии Ворохта, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Баштанка, работа Работа за рубежом, вакансии WEB-специалисты, вакансии Кировоград, работа Хмельницкий, вакансии Временная работа, работа на дому Путила, трудоустройство Временная работа, работа на дому, резюме Мариуполь,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам