Работа в Украине » Работа в Сокирянах » Вакансия: Спеціаліст по роботі з клієнтами. Оператор у мережі

Вакансия: Спеціаліст по роботі з клієнтами. Оператор у мережі

Сокиряны, 11:45, среда, 14.02.2018
Вакансия не актуальна
Зарплата: 5000 грн.

Запрошуємо нових співробітників для роботи вдома в нашу найбільш відому міжнародну компанію, яка вже на даний момент за свою чесність має честь співпрацювати більш ніж з 68-ми країнами світу. Система оплати праці є відрядною. Це робота, яка приноситиме Вам не лише заробіток, але і задоволення, бо нічого не треба вкладати і продавати.
Вимоги до претендента: досвідчений користувач ПК, знання офісних програм, відповідальність, цілеспрямованість, бажання працювати.
Обов'язки:
- пошук і залучення нових клієнтів (написання і розсилка оголошень, обробка заявок, що входять);
- подальше навчання нових партнерів;
- ведення звітності по роботі з поточними клієнтами;
- консультування, супровід і підтримка клієнтів.
Умови роботи : офіційне працевлаштування, виплата зарплати на Ваш банківський рахунок, графік роботи є вільним достатньо до 4-5 годин в день.
Усі запити пишіть, будь ласка, на мою електронну пошту.

Компания: ФЛП Коваленко Е.В.
Контактное лицо: Елена
Телефон: 0682810332
Написать сообщение
Вакансии ФЛП Коваленко Е.В. (16)

Сокиряны: Временная работа, работа на дому | #2419728 Вакансии в Сокирянах
Смотрите также:
Работа на дому для мам в декрете
Работа на дому для мам в декрете
Уверенный пользователь интернета
Размещение интернет объявлений
Прибыльная работа в интернет-магазине
работа Временная работа, работа на дому, работа Руководство, топ-менеджмент, работа Менеджеры среднего звена Васильковка, вакансии Харьков, трудоустройство Приморск, вакансии Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Калиновка, поиск работы Работа за рубежом, трудоустройство Менеджеры среднего звена, вакансии Реклама, маркетинг, PR Веселое, вакансии Разное Кременчуг, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Служба безопасности, охрана, вакансии Временная работа, работа на дому, трудоустройство Гоголево, работа Житомир, работа Офисный персонал, HR Харьков, вакансии Днепропетровск, работа Вишневое, трудоустройство Гостинично-ресторанный бизнес Киев, вакансии Тарутино, трудоустройство Временная работа, работа на дому, работа Реклама, маркетинг, PR, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Менеджеры среднего звена, вакансии Желтые Воды, работа Михайловка, поиск работы Новомосковск, вакансии Строительство, архитектура, недвижимость Одесса, резюме Одесса, резюме Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам