Работа в Украине » Работа в Черновцах » Вакансия: Продавець-консультант

Вакансия: Продавець-консультант

Черновцы, 15:11, среда, 09.01.2019
Вакансия не актуальна
Зарплата: 8000 грн.
Опыт работы: 1 год
Образование: среднее специальное
Возраст: от 19 до 28 лет
График работы: полный день

У зв’язку з відкриттям нового магазину «Електроінструмент» по вулиці Небесної Сотні (Стасюка), 23, потрібна молода активна людина, віком від 19 до 28 років для здійснення продажу та роботи з постійними клієнтами.
Ми займаємось продажем інструменту вже більше 10 років. Це вже третій наш магазин у м.Чернівці. У нашій команді кожен є кращим у своєму напрямку. Але нам потрібна ще одна людина)
Основними вимогами до кандидата є:
— приємна зовнішність
— вміння виразно та чітко розмовляти українською мовою
— стресостійкість
— вміння продавати та спілкуватися з клієнтом.
Перевагою при прийнятті на роботу є досвід в торгівлі більше1 року.
Заробітна плата становить 8000 гривень, яка може зрости до 12 000 гривень вже за 2 місяці залежно від вашої швидкості навчатися новому. У нашій команді менеджери заробляють 12−14тис.грн.
Ми шукаємо людину, націлену на результат, яка готова вчитися та досягати поставлених цілей. Для нас важливим є ваше бажання та готовність заробляти та розвиватися.
Разом з роботою у нас Ви можете отримати :
— дохід із можливістю росту кожного місяця,
— дружній та приємний колектив
— можливість кар'єрного росту до посади керуючого магазином
— навчання за рахунок компанії.
Якщо Ви активна людина, Вас цікавить кар'єрний ріст, розвиток та вам потрібна хороша оплата праці, залишайте нам ваше резюме або телефонуйте, можливо ми шукаємо саме вас !

Компания: Бойчук Ю.М., ФОП
Контактное лицо: Юлия
Телефон: 0953154674
Написать сообщение
Вакансии Бойчук Ю.М., ФОП (1)

Черновцы: Торговля, продажи | #2487180 Вакансии в Черновцах
Смотрите также:
Продавец консультант
Продавець-консультант
Продавець-консультант
Продавец-консультант
Продавець-консультант цифрової техніки в ТЦ "Депот Центр"
поиск работы Временная работа, работа на дому Куликовка, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Николаев, работа Офисный персонал, HR Донецк, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Днепропетровск, вакансии Работа за рубежом Полтава, вакансии Днепропетровск, вакансии Реклама, маркетинг, PR Винники, вакансии Временная работа, работа на дому Великие Коровинцы, работа Работа за рубежом, вакансии Киев, работа Работа за рубежом, вакансии Работа для студентов Чернигов, вакансии Офисный персонал, HR, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Работа за рубежом Киев, поиск работы Компьютерные технологии, IT Путила, вакансии Выгода, трудоустройство Белокуракино, работа Компьютерные технологии, IT, вакансии Кировск, поиск работы Компьютерные технологии, IT, вакансии Офисный персонал, HR Киев, вакансии Временная работа, работа на дому, поиск работы Офисный персонал, HR, вакансии Временная работа, работа на дому, работа Транспорт, автосервис, вакансии Строительство, архитектура, недвижимость Дубровица, вакансии Измаил, трудоустройство Боровая, вакансии Чернигов, трудоустройство Инженерия, производство, рабочие специальности, резюме Разное, резюме Ромны,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам