Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: ВИРОБНИЦТВО ДЕЛІКАТЕСІВ З ОСЕЛЕДЦЯ, ЗАВОД HERRING

Вакансия: ВИРОБНИЦТВО ДЕЛІКАТЕСІВ З ОСЕЛЕДЦЯ, ЗАВОД HERRING

Киев, 11:19, четверг, 03.10.2019
Вакансия не актуальна
Зарплата: 24000 грн.
График работы: полный день

• Кількість робочих місць: 20 осіб (жінки).
• Праця від зараз, на 3-6-12 місяців. Робота постійна, не сезонна.
• Заклад праці: P.P.H. „Herring” http://www.herring.torun.pl/ . Рибопереробний завод P.P.H. „Herring” розпочав діяльність з 1992 року, знаходиться в місцевості Wielka Nieszawka (Вєлька Нєшавка) в 10 км від центра м. Торунь. Головний продукт переробки – оселедець (сировина привозиться з Норвегії, Ісландії, Голландії). Завод спеціалізується на переробці та виготовлення різних делікатесів з оселедця (рибна паста, салати, мариноване та солоне філе тощо). Замовниками рибної продукції є всі великі дистрибуційні центри (супермаркети Tesko, Polomarket, Carrefour, Intermarche).
• Вид робіт: робота на сучасному заводі, який займається виробництвом делікатесів з оселедця. В основному риба приїжджає на завод у вигляді вже очищеного філе (докладно зображено на відео нижче). Робота не складна, не потребує наявності аналогічного досвіду, головне бажання до навчання і роботи. Основні роботи: пакування маринованого оселедця, зважування, маркування, підтримання чистоти на робочому місці тощо. Виконання процесів, які пов’язані з виробництвом та обробкою риби (очистка риби, витягування кісток, відрубування голів, плавників, хвостів і розріз на порційні шматки; пакування на конвеєрній установці; риби; виготовлення("скручування"). Температура повітря в цехах - +15…+18 градусів.
• Відео з місця роботи:
https://www.youtube.com/watch?v=XTJFx5b8KKI&feature=youtu.be - відео з місця роботи з заводу.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=167&v=AgrQro9F2tE - перша частина відео демонструє продукти, які виготовляються, друга частина демонструє інші виробничі процеси не показані в першому відео.

ВИМОГИ:
• Вік: 25 - 45 років.
• Робоча віза від 5 місяців.
• Досвід роботи на аналогічному підприємстві вітається
• Можуть бути особи без досвіду роботи
• Відповідальність, працьовитість
• Без шкідливих звичок
• Хороша фізична форма та здоров’я , витривалість та спритність.
РОБОТОДАВЕЦЬ ПРОПОНУЄ :
• Робочий час: 1 зміна 12годин, вихідні дні за узгодженням. Є можливість працювати понад години.
• Оплата праці: 14 зл/нетто за годину праці. Виплата 10 числа кожного місяця на банківську карту.
• Житло: Комфортні квартири/будинки з усім необхідним(кухня, ванна, пральна машинка, подушку, ковдри). Проживання по 3-4 людини в кімнаті. Житло оплачує роботодавець, працівник оплачує комунальні послуги в розмірі 250 зл./міс.
• Харчування: за рахунок працівника, в місцях проживання є кухня.
• Робочий одяг: роботодавець видає спеціальну робочу уніформу.
• Тип договору: Офіційне працевлаштування по UMOWA ZLECENIE. Всі працівники проходять процедуру обов'язкового медогляду, відкриття банківського рахунку. До роботи приступають за 2-5 днів після приїзду (в залежності від документів).
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• Місце праці: Польща, Торунь , (Województwo Kujawo-Pomorskie )

Компания: Первая Международная Рекрутинговая Компания "ИСТ-ВЕСТ"
Телефон: (063) 333 90 31; (095) 333 90 31; (067) 333 90 31
Написать сообщение
Web: eastwestwork.com/
Вакансии Первая Международная Рекрутинговая Компания "ИСТ-ВЕСТ" (8)

Киев: Работа за рубежом | #2551903 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Упаковщики цветов (Польша)
Слюсарі-монтажники металоконструкцій в Польщу
Легальная работа в Израиле. Грузчики на завод
Требуются рабочие в Европу!
Слюсарі та монтажники металоконструкцій в Німеччину
вакансии Донецк, трудоустройство Работа за рубежом Городенка, трудоустройство Работа за рубежом Днепропетровск, трудоустройство Логистика, склад, ВЭД Симферополь, работа Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Кривое Озеро, поиск работы Килия, вакансии Образование, наука, воспитание, вакансии Офисный персонал, HR Дубно, поиск работы Менеджеры среднего звена, вакансии Херсон, трудоустройство Логистика, склад, ВЭД Киев, работа Менеджеры среднего звена, вакансии Донецк, поиск работы Временная работа, работа на дому Радехов, вакансии Работа за рубежом, работа Работа за рубежом Одесса, трудоустройство Временная работа, работа на дому Львов, вакансии Нежин, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Борисполь, работа Строительство, архитектура, недвижимость Днепропетровск, вакансии Компьютерные технологии, IT, вакансии Гостинично-ресторанный бизнес, работа Руководство, топ-менеджмент, работа Работа для студентов, поиск работы Временная работа, работа на дому Виноградов, вакансии Торговля, продажи, поиск работы Менеджеры среднего звена Кировоград, поиск работы Офисный персонал, HR Очаков, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Офисный персонал, HR, вакансии Щорс, вакансии Менеджеры среднего звена Гусятин, трудоустройство Сельское хозяйство, агробизнес, резюме Киев, резюме Азовское,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам