Работа в Украине » Работа во Львове » Вакансия: Фахівець на внутрішні роботи

Вакансия: Фахівець на внутрішні роботи

Львов, 10:37, пятница, 21.02.2020
Вакансия не актуальна
Зарплата:

До фірми, яка займається будовою і ремонтом багатоповерхівок в місті Racibórz (47-400) та його околицях, запрошуємо на роботу фахівця на внутрішні роботи
До обов’язків буде належати: виконування ремонтних робіт, виконання різних видів штукатурки, шпаклювання, фарбування, гіпсокартонні конструкції, підлога.
Працевлаштування по біометричних паспортах, або візах D5, мін. 3 місяці
Вимоги: досвід роботи на внут. роботах від 3 років, бажання працювати; пунктуальність; відповідальність та чесність; здатність швидко навчатись; відсутність медичних протипоказань до роботи, шкідливих звичок, судимості; мінімальне знання польської мови, також вимагається бажання вчити польську мову. На випробувальний термін потрібно мати робочий одяг. Бажано мати права.
Інформація про вакансію:
- місце роботи – Racibórz (47-400)+ околиці міста- 80 км від Катовіц
- робочий час 8-10 год./день, 5-6 днів/тижд.,
- заробітна плата 15-16 зл/нетто/год. (в залежності від вмінь та старань працівника). Заробітна плата видається згідно з законодавством Польщі 1 раз в місяць (готівка або банківський рахунок – працівник сам вибирає спосіб отримання заробітної плати), щодо авансів працівник сам домовляється з роботодавцем.
- житло надає та оплачує роботодавець;
- офіційне працевлаштування - умова злеценя

Компания: SBS Poland
Контактное лицо: Marianna
Телефон: +48503839370
Написать сообщение
Web: sbs-poland.pl
Вакансии SBS Poland (57)

Львов: Работа за рубежом | #2576947 Вакансии во Львове
Смотрите также:
Робота на шоколадному заводі в Чехії
работник
Рабочий на производство (Польша)
Слесарь (Польша)
Рабочий на мясокомбинат. (куры). Польша
поиск работы Транспорт, автосервис Киев, вакансии Чуднов, трудоустройство Кременчуг, работа Работа для студентов, поиск работы Житомир, работа Ирдынь, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Ивано-Франковск, вакансии Менеджеры среднего звена Тетиев, трудоустройство Артемовск, работа Кодра, работа Гостинично-ресторанный бизнес Киев, трудоустройство Букачевцы, вакансии Временная работа, работа на дому Чернигов, вакансии Менеджеры среднего звена, работа Работа за рубежом, работа Временная работа, работа на дому, работа Киев, поиск работы Менеджеры среднего звена Великая Михайловка, работа Временная работа, работа на дому, вакансии Луганск, трудоустройство Разное Львов, вакансии Ресторанный бизнес, кулинария, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Сторожинец, работа Работа за рубежом, работа Торговля, продажи Акимовка, работа Тернополь, трудоустройство Временная работа, работа на дому, вакансии Сфера услуг Харьков, трудоустройство Временная работа, работа на дому, трудоустройство Ворзель, работа Реклама, маркетинг, PR Умань, резюме Киев, резюме Полиграфия, издательство, резюме Компьютерные технологии, IT,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам