Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Інтравагінальний музичний апарат для вагітних - Babypod Бебіпод

Вакансия: Інтравагінальний музичний апарат для вагітних - Babypod Бебіпод

Киев, 12:58, пятница, 05.02.2021
Вакансия не актуальна
Зарплата: 4000 грн.
Пол: женщина

Інтравагінальний апарат для прослуховування музики немовлятами під час вагітності із 16 тижня вагітності - Babypod.

Наукові дослідження показують, що це єдине, що стимулює вокалізацію немовлят до народження через музику. Із Babypod початок найсильнішого союзу починається через музику і всередині живота. Це буде перший спільний досвід матері та дитини та перший музичний досвід дитини.

Babypod - єдиний продукт подібного роду з науковою підтримкою. Він був випробуваний та затверджений Інститутом Маркес в Барселоні, всесвітньо відомим центром з гінекології, акушерства та допоміжного відтворення.

Його нагороджено Гарвардським університетом та Массачусетським технологічним інститутом (MIT). Він також має схвалення FDA США.

Для батьків це також незабутнє та захоплююче враження та перше, яким вони діляться зі своїм малюком. Вражаюче видовище.

Дайте дитині універсальний стимул, надішліть повідомлення до утроби і переконайтесь, що воно почуте.

Музика стимулює основні мозкові структури у людини, вона покращує їх неврологічний розвиток. Тому педіатри рекомендують дітям рости в середовищі з багатьма подразниками, включаючи музику.

Що робити, щоб ви могли почати зараз? Завдяки Babypod діти можуть почати отримувати задоволення від музики ще до народження.

Більше того, музика стимулює спілкування та мову, форму вираження та координацію рухів. Все це необхідно, щоб жити в суспільстві.

Завдяки Babypod діти починають вокалізувати ще в утробі матері.

Цілий всесвіт звуків для вашої дитини.
Пакет включає:

Ваш Babypod.

Кейс для вашого Babypod.

Невелика сумка для перевезення вашого Babypod куди завгодно.

І допоміжні навушники, так що ви можете чути одночасно те саме, що і ваша дитина.

Компания: OOO
Контактное лицо: Inna
Телефон: +380969328362
Написать сообщение
Вакансии OOO (2)

Киев: Разное | #2758302 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Грузчик (с. Стоянка)
Разнорабочий
Работа на ПК для женщин, на дому.
Требуется семейная пара- домработница и хозяйственник, с.Червоное
Разнорабочий
вакансии Воронеж, вакансии Временная работа, работа на дому Кролевец, трудоустройство Днепропетровск, трудоустройство Временная работа, работа на дому Валки, вакансии Транспорт, автосервис, работа Белики, работа Разное, поиск работы Образование, наука, воспитание, поиск работы Белгород-Днестровский, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Городок Львовская обл., поиск работы Разное Харьков, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Служба безопасности, охрана Сарны, поиск работы Временная работа, работа на дому, трудоустройство Временная работа, работа на дому Ракитное, вакансии Разное, трудоустройство Работа за рубежом, трудоустройство Офисный персонал, HR Киев, вакансии Строительство, архитектура, недвижимость Пологи, вакансии Ресторанный бизнес, кулинария, вакансии Работа за рубежом Сумы, работа Офисный персонал, HR, трудоустройство Разное, работа Компьютерные технологии, IT, вакансии Короп, трудоустройство Работа для студентов Полтава, поиск работы Работа за рубежом, поиск работы Менеджеры среднего звена Дрогобыч, вакансии Кириковка, вакансии Киев, трудоустройство Транспорт, автосервис Хмельницкий, поиск работы Чернухи, вакансии Временная работа, работа на дому Дашава, поиск работы Сфера услуг Киев, вакансии Компьютерные технологии, IT Турка, резюме Ивано-Франковск, резюме Киев,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам