Работа в Украине » Работа в Киеве » Резюме: специалист по сертификации

Резюме: специалист по сертификации

Киев, 07:08, четверг, 11.12.2014

Зарплата:
Пол: женщина
Возраст: 32 лет
Образование: высшее
Опыт работы: 3 года
График работы: полный день

РЕЗЮМЕ
Заліпухіна Наталія Володимирівна
Телефон: 066 371 97 95
E-mail: volna7155@gmail.com
Проживаю: найближча станція метро Теремки
ОСВІТА:
2008-2010 р. – Національний університет біоресурсів і природокористування України. Факультет: “Якості, стандартизації та сертифікації” (магістратура).
2000-2005 рр. – Національний університет харчових технологій. Спеціальність: “Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості”.
До 2000 р. – с/ш № 1 м. Українки Київської обл., Обухівського р-ну. Закінчила з золотою медаллю.
20-22 квітня 2013 р. – участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства».
25 вересня 2013 р. – участь у семінарі-практикумі «Запровадження технічних регламентів. Чим це «загрожує» українським виробникам та що треба робити». Отримання сертифікату ТОВ «УКРМЕДСЕРТ».
26 лютого 2014 р. ‒ участь у конференції «Обіг медичних виробів в Україні у 2014 р.»
ЗНАННЯ МОВ: українська – вільно; російська – вільно; англійська – нижче середнього.
КОМП’ЮТЕРНІ НАВИЧКИ: володіння ПК на високому рівні.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, компетентна, швидко навчаюсь, вміння працювати в команді, шкідливих звичок не маю, вміння працювати з документами та офісною технікою, орієнтованість на результат, відкрита до нових знань та навичок, вважаю досвід та знання головними цінностями, зацікавлена в додатковій освіті.
ДОСВІД РОБОТИ:
Листопад 2011 р. ‒ вересень 2014 р. – Державна служба з лікарських засобів у м. Києві. Здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться на територію України, що включає експертизу поданих до розгляду документів: перевірка митної декларації та інвойсу, ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю, реєстраційних посвідчень на лікарські засоби, сертифікату якості виробника, GMP та візуальний контроль якості лікарських засобів: перевірка маркування ввезених упаковок до зареєстрованих оригінал-макетів; взаємодія з суб'єктами господарської діяльності, які займаються виробництвом та оптовою реалізацією лікарських засобів і медичної продукції на території України; взаємодія з уповноваженими лабораторіями з контролю якості лікарських засобів і медичної продукції; відбір зразків для лабораторної перевірки їх якості та направлення їх в уповноважені установи для проведення експертизи, підготовка актів відбору і направлень на лабораторний контроль в уповноважені лабораторії; здійснення контролю за своєчасним виконанням приписів суб'єктами господарської діяльності (виявлення фактів наявності діючих приписів щодо заборони реалізації лікарських засобів). Здійснення державного контролю якості медичної продукції шляхом проведення відповідних перевірок за дотриманням вимог законодавства щодо якості медичних виробів на всіх етапах обігу (перевірка маркування та супровідної документації); розгляд звернень громадян з питань, що належать до компетенції Сектору; участь у спільних перевірках з правоохоронними органами, органами Прокуратури з перевірки якості, умов зберігання, постачання та реалізації медичних виробів, створення та поповнення бази про призупинення дії, оновлення або анулювання свідоцтв про державну реєстрацію медичної продукції; участь у підготовці звітів та інших відомостей про роботу Служби у межах своєї компетенції.
Лютий 2010 р. – жовтень 2011 р. ‒ Національний університет біоресурсів і природокористування України. Методист відділу заочного навчання. Планування навчального процесу, розробка та контроль навчальних планів підготовки фахівців за заочною та екстернатною формами навчання, графіків навчального процесу; здійснення обліку чисельності та руху контингенту студентів; аналізування та узагальнення матеріалів за підсумками іспитових сесій, здійснення перевірок при здачі іспитів.
2005 – 2006 р. ‒ Національний аграрний університет. Старший інспектор відділу по роботі з вищими навчальними закладами І-ІІІ рівнів акредитації. Ведення діловодства: реєстрація вхідної та вихідної документації, підготовка наказів, документів про нагородження педагогічних працівників ВНЗ; складання річного звіту по регіональних закладах; прийом та перевірка бухгалтерських звітів по ВНЗ та складання загального бухгалтерського звіту.
Професійні навички: знання процедури ввезення лікарських засобів та медичної продукції на територію України, вміння вести діловодство, маю теоретичні знання щодо сертифікації продукції та практичний досвід написання відмовного листа в системі УкрСЕПРО.

Контактное лицо: Наталья
Написать сообщение

Киев: Медицина, фармация | #479077 Резюме в Киеве
Смотрите также:
Региональный менеджер по ключевым клиентам, КАМ
Менеджер по регистрации лекарственных средств
Медицина, фармацевтика
Помощник косметолога
Психолог Психотерапевт.
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
вакансии Изюм, работа Черкассы, трудоустройство Херсон, трудоустройство Офисный персонал, HR, трудоустройство Руководство, топ-менеджмент Мукачево, трудоустройство Временная работа, работа на дому Аулы, вакансии Старая Синява, трудоустройство Работа за рубежом, трудоустройство Временная работа, работа на дому Лубны, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Работа за рубежом Клесов, работа Компьютерные технологии, IT Оржица, работа Компьютерные технологии, IT Городок, вакансии Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Работа за рубежом Киев, работа Реклама, маркетинг, PR Лысянка, работа Офисный персонал, HR, вакансии Временная работа, работа на дому, трудоустройство Новая Водолага, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR, поиск работы Киев, трудоустройство Ивано-Франковск, вакансии Работа за рубежом Гайсин, поиск работы Реклама, маркетинг, PR Бережаны, работа Временная работа, работа на дому Николаев, работа Киев, работа Борислав, трудоустройство Васильков, работа Менеджеры среднего звена, поиск работы Работа за рубежом Калуш, работа Временная работа, работа на дому, поиск работы Работа за рубежом, поиск работы Компьютерные технологии, IT Березань, поиск работы Красные Окны, поиск работы Руководство, топ-менеджмент Лубны, вакансии Камышеваха, поиск работы Ресторанный бизнес, кулинария Киев, трудоустройство Торговля, продажи, вакансии Батурин, поиск работы Жмеринка, резюме Днепропетровск,