Работа в Украине » Работа в Киеве » Вакансия: Вихователь

Вакансия: Вихователь

Киев, 11:37, вторник, 11.11.2014
Вакансия не актуальна
Зарплата:
Опыт работы: 2 года
Образование: высшее
График работы: полный день

Запрошуємо на роботу вихователів для роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в Центр «Наші Діти». Центр «Наші Діти» є модельним пілотним проектом Структурного осередку Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні, що діє на підставі спеціальної постанови Кабінету Міністрів України. Його головна мета – це допомога дітям, що опинилися у скрутному становищі та надання їм можливості реалізувати себе та свої мрії в умовах максимально наближених до сімейних.
Вимоги:
 Закінчена вища освіта в області соціальної педагогіки або психології.
 Досвід роботи з дітьми даної категорії.
 Вільне володіння українською мовою.
Особисті якості:
 Задоволення від роботи з дітьми.
 Високий рівень комунікабельності і здатність працювати в команді.
 Готовність брати участь в нових проектах і завданнях, підвищувати свою кваліфікацію, а також обмінюватися досвідом із співробітниками та іншими фахівцями.
 Висока гнучкість і готовність до навантажень, а також здатність працювати незалежно і самостійно.
 Особливі здібності та хобі, які можна усвідомлено розвивати у дітей, наприклад спорт, мистецтво, ремесло, музика, наука, мови.
 Вітається активна позиція в захисті прав дитини.
Праця в групах центру «Наші Діти» позмінна. Очікується, що вихователі належним чином, формують і супроводжують дітей у повсякденному житті. До цього відноситься розробка плану виховання, орієнтованого на особливу ситуацію і спеціальні ресурси кожної дитини і відповідно до домовленостей із службою у справах дітей. У плані виховання визначаються всі важливі і досяжні цілі короткострокового характеру. Також педагогічна робота включає відповідне документування буднів, особливих подій і реалізованих цілей.
Професійна діяльність обговорюється колективом на регулярних нарадах. Ці обговорення сприяють розвитку необхідної професійної дистанції для цілеспрямованого і планомірного здійснення педагогічної діяльності в розумінні довгострокової мети, направленої на розвиток дитини.

Ми пропонуємо:
 Сучасні умови праці
 Родинну атмосферу
 Можливості для інтенсивного підвищення кваліфікації і творчого розвитку
 Гідну винагороду.
Будь ласка, надсилайте свої документи до 30 листопада 2014 року поштою за адресою: Проспект Павла Тичини, 28 Б, 02152 Київ, а/с 137, або на електронну адресу: office@gpu-society.org.
Ми хотіли б отримати від Вас наступні документи:
 Автобіографія,
 Резюме,
 Копії дипломів вищої освіти,
 Рекомендаційні листи або характеристики з попередніх місць роботи.

За додатковою інформацією звертайтеся:
за телефонами: (044) 550 42 86 або (044) 294 13 55, e-mail: office@gpu-society.org

Компания: СТРУКТУРНИЙ ОСЕРЕДОК НІМЕЦЬКО-ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА В УКРАЇНІ, Центр "Наші діти"
Контактное лицо: Анна
Телефон: 044 294 13 55
Написать сообщение
Вакансии СТРУКТУРНИЙ ОСЕРЕДОК НІМЕЦЬКО-ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА В УКРАЇНІ, Центр "Наші діти" (4)

Киев: Образование, наука, воспитание | #2221149 Вакансии в Киеве
Смотрите также:
Руководитель-воспитательница в детский сад-продленку
Воспитатель
Сімейний вихователь (Соціальні батьки)
Учитель дошкольная подготовка и подготовка младших классов
Соціальний педагог
трудоустройство Хуст, вакансии Образование, наука, воспитание, работа Бородянка, работа Временная работа, работа на дому, вакансии Реклама, маркетинг, PR Каланчак, поиск работы Работа для студентов, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Винница, трудоустройство Работа за рубежом, работа Днепропетровск, работа Временная работа, работа на дому, работа Киев, поиск работы Временная работа, работа на дому, вакансии Менеджеры среднего звена Полтава, поиск работы Коростышев, вакансии Работа за рубежом, работа Компьютерные технологии, IT Киев, поиск работы Логистика, склад, ВЭД, поиск работы Временная работа, работа на дому, поиск работы Реклама, маркетинг, PR, трудоустройство Волчанск, работа Временная работа, работа на дому, трудоустройство Катеринополь, трудоустройство Офисный персонал, HR, работа Первомайск, работа Славутич, работа Одесса, поиск работы Компьютерные технологии, IT Старый Самбор, вакансии Киев, работа Реклама, маркетинг, PR Великодолининское, трудоустройство Офисный персонал, HR Шумское, трудоустройство Реклама, маркетинг, PR Запорожье, поиск работы Сфера услуг, работа Компьютерные технологии, IT Червоноармейск, вакансии Офисный персонал, HR Болехов, вакансии Работа за рубежом Мариуполь, резюме Одесса, резюме Харьков,
Letyshops [lifetime]
Внимание! Важно!Как не стать жертвой мошенничества
Работа по регионам